Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Bröllopsblomsterställ - lägg till en romantisk touch till festen.

Huvuddrag:

-Våra bröllopsblomster är gjorda av högkvalitativa material, robusta och hållbara installationer, redo att användas direkt ur lådan. Varje fin del har ett utsökt utseende och kan forma utsökta mönster eller detaljer på blomsterstället, vilket tillför skönhet och dekoration till bröllopsblomststället.

-Det här bröllopsblomststället antar en klassisk modern design, som inte bara ser enkel och elegant ut, utan också säkerställer jämn stress och förbättrar den övergripande stabiliteten. Den kan bära en maximal belastning på 33 pund och kan hålla många dekorationer utan att lätt falla av.

-Bröllopsblomststället antar en geometrisk struktur av järn, som inte bara kan stödja buketter, gröna växter och dekorationer för att säkerställa att de inte lätt välter eller deformeras, utan också tillför en modern och fashionabel estetik till scenen.

-Varje utsökta komponent i detta bröllopsblomstställ har ett utsökt utseende och kan forma utsökta mönster eller detaljer på blomsterstället, lägga till skönhet och dekoration till bröllopsblomststället och samordna med buketter, gröna växter, etc.

-Verktygsfri installation, inga ytterligare verktyg eller professionella färdigheter krävs, konstruktionsprocessen för bröllopsblomster är snabbare och bekvämare, ingen tidskrävande och mödosam montering krävs, vilket sparar tid och ansträngning.

Produktspecifikationer:

Drifttemperatur: 0-40°C

Typ: cylinder + laminat

Höjd: 23,62 tum/60 cm

Toppmått: 7,87 x 7,87 tum/ 20 x 20 cm

Viktkapacitet: mindre än eller lika med 15 kg/33 lbs

Primärt material: järn

Ytbehandling: galvanisering av fransk guld

Objektets mått: 7,87 x 7,87 x 23,62 tum/ 200 x 200 x 600 mm

Artikelvikt: 5,2 kg

Paket innehåll:

4 x 60cm höjd bröllop blomsterställ

1 x manual

Funktioner och detaljer:

- Elegant design: Detta bröllopsblomstställ har en klassisk kolumnformad kubdesign, som inte bara ser enkel och elegant ut, utan också säkerställer en jämn viktfördelning och förbättrar den övergripande stabiliteten. Den kan hålla en maximal belastning på 33 pund, vilket gör den lämplig för att visa ett stort antal dekorationer utan risk för att de faller.

-Högkvalitativt material: Detta bröllopsblomstställ är tillverkat av högkvalitativt järnmaterial, som inte är lätt att deformera och är hållbart. Dess yta är behandlad med fransk guldplätering, med medel- och högkvalitativ galvaniseringsteknik, med hög ljusstyrka, ljusa färger och lätt att rengöra. Stolparna är säkert fästa i ramen med skruvar för att förhindra böjning och säkerställa större stabilitet efter montering.

-Lätt att montera: Bröllopsblomststället är väldigt enkelt att montera och kräver inga verktyg. Följ bara dessa 4 steg: Steg 1: Börja med att installera de två fyrkantiga ramarna. Steg 2: Montera de två mindre metallstolparna en i taget. Steg 3: Fäst den nedre fyrkantiga ramen på stolparna. Steg 4: Fäst den övre fyrkantiga ramen på stolparna. Det tar bara några minuter att montera.

-Mångsidig användning: Detta bröllopsblomstställ är perfekt för att dekorera med vackra blomsterarrangemang eller konstgjorda blommor. Dess geometriska struktur i järn gör den till ett utmärkt val för bordsdekorationer, bakgrundsramar, speciella evenemangsdekorationer och för att dekorera barer, hotell, kaféer och vardagsrum.

Item nr. 637 579 517

Aantal keer bekeken 155

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van deze verkoper

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

4st 60cm gyllene metall bröllop blomsterställ, elegant design, hög kvalitet

Prijs

SEK 1 359

roligstation

Sundbyberg, Zweden

4.9

roligstation

Bedrijf

Top verkoper

218 beoordelingen

Lees recensies