Beschrijving

Vertaald door

[Komfortabel delad design] Solpanelen och bevattningsdatorerna har en delad design som gör vattning bekvämare och erbjuder ett bredare utbud av applikationer. De är lämpliga för automatisk vattning av växter i gräsmatta bevattning, uteplatser, trädgårdar, grönsaksbevattning, hängande korgar, krukväxter, rabatter, växthus och andra platser.
Automatisk solbevattning: Med hjälp av solenergiförsörjningsteknik förlänger den höga kapaciteten hos solpanelerna och den goda vattenbeständigheten droppbevattningens livslängd, och den justerbara inriktningen möjliggör allsidig mottagning av solljus. När du är på semester eller på affärsresa hjälper vår automatiska bevattning dig att lösa dina bevattningsproblem och kommer att vara en stor hjälpreda i din trädgård.
Justerbar flödesdesign: bevattningsdator det finns 12 bevattningslägen och lätt att installera och använda. Olika växter har olika absorptionshastigheter, det tillåter bevattning med djupt dropp och kan spara upp till 70 % vatten. som förhindrar vattning och säkerställer friskare växter, perfekt för vetenskapligt trädgårdsarbete och perfekt för dina korta affärsresor eller långa resor.
Intelligent automatiskt larm: Solbevattningssystemet är utrustat med en vattennivåsensor, om vattenpumpen eller filtret är blockerat eller vattnet inte räcker till piper solbevattningssystemet för att påminna dig, rengör sedan pumpen eller filtret eller lägg till vatten för att få det att fungera igen.
Produkten inkluderar: Vi förser dig med ett komplett droppbevattningskit inklusive solpaneler, bevattningsdator, 15 m slang, 15 dropphuvud, 15 T-huvud, anti-hävert, filter och instruktioner

Item nr. 636 723 069

Aantal keer bekeken 58

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Di. 23 jul 13:13

Solar bevattningssystem för 2024 automatisk bevattningsdator för trädgård, balko

Prijs

SEK 489

Lilian777

Uppsala, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

331 beoordelingen

Lees recensies