Beschrijving

Vertaald door

Säljer en förpackning med norska frimärken. Många! Blandat äldre och några nyare. Fina frimärken i fint skick! Denna förpackning väger totalt 132 gram. Kika gärna på mina övriga auktioner för samfrakt.

Kanske har lagt detta under fel kategori... vette sjutton faktiskt. Säljer av pappas gamla frimärken och har själv inte kunskapen. Här kan det finnas fyndläge för er som kan något om frimärken, försöker att lägga upp i rätt kategorier men det kan såklart vara fel. Säljer olika partier - har slagit ihop flera kuvert till större paket då vi bara vill sälja av.

Det vi säljer är från ett rök och djurfritt hem. Vi är noggranna med kläder (tvättar försiktigt enligt instruktioner) och stryker alltid. Jag synar alltid det jag säljer och redogör för om det finns något att anmärka på. Köparen betalar frakt. Jag lämnar ett förslag på fraktalternativ i annonsen men det går såklart bra att välja andra fraktalternativ. Betalning inom 5 dgr efter det att annonsen avslutats. Tillämpar samfrakt om du köper fler varor!

Item nr. 647 066 770

Aantal keer bekeken 37

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

 

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Ur en samling - blandat Norge - många norska frimärken

Stopt 13 okt 17:28

Leidend bod

SEK 25

aliceq

Uppsala, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

1 655 beoordelingen

Lees recensies