Beschrijving

Vertaald door

Denna stationära dator erbjuder en utmärkt kombination av prestanda och stil. Datorn är utrustad med en kraftfull Intel(R) Core(TM) i7-7800X-processor på 3.50GHz, vilket gör den idealisk för både professionella program och spel.

Med 16 GB RAM kan datorn hantera effektiv multitasking, och tack vare den inbyggda vattenkylningen hålls systemet svalt och ljudnivån låg, även under krävande arbetsbelastningar. Chassit är dessutom snyggt designat med ljuseffekter och ljuddämpning för en behagligare arbetsmiljö.

Datorn har ett 240 GB SSD för snabb åtkomst till operativsystem och program, samt en 2 TB Barracuda HDD för lagring av större filer och dokument. Grafiken drivs av ett Nvidia GTX 1050 grafikkort, vilket gör den perfekt för spel och grafiktunga uppgifter.

Den stilrena lådan med mängder av inställningsmöjligheter och en ljuddämpad konstruktion, samt integrerad vattenkylning, gör datorn både funktionell och visuellt tilltalande. Systemet levereras med Windows 10 Pro för extra säkerhet och funktionalitet, och chassit är optimerat för framtida uppgraderingar och expansioner.

Item nr. 645 163 736

Aantal keer bekeken 34

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Do. 3 okt 12:31

Högpresterande Stationär Dator med Stilren Design och Ljuddämpad Konstruktion

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 2 500

Eindigt in

Viljestark_2012

Älvsjö, Zweden

Geverifieerd

213 beoordelingen

Lees recensies