Beschrijving

Vertaald door

Hawk Books Ltd. 1 uppl. 1990. 96 sidor. Stort fortmat. Albumet är i ett nyskick, verkar oläst. Unikt köptillfälle, detta är en UK import och som ej går att få tag på i Sverige.

Fri frakt inom Sverige! Free shipping within Sweden!

Innehåll:

Om du ska samla serien av Dan Dare-återtryck av Hawk-böcker, överväg starkt den här boken också. Första kapitlet är "The Rise Of Dan Dare" med en nytryckning av svartvita Dan och Donanza i förminskad storlek. Sedan föjer ett kapitel om Dan Dare-karaktärerna med mini-bios. Det tredje kapitlet är "The Hardware File" som mestadels behandlar fordon och farkoster. Fjärde kapitlet är "Aliens And Their Worlds" som är självförklarande. Det femte är "The Artists bios", med ett svartvitt återtryck i förminskad storlek av "Digby-The Guinea Pig". Sjätte kapitlet handlar om "Radio Luxembourg Serials". Sedan har vi ett helsidesfärgtryck av "The Planulid" från 1963 års årgång. Det åttonde kapitlet är en del av "Merchandise & Ephemera" för samlare av leksaker och collectables, följt av kapitlet "Dan Dare Chronology" och "Changes-The Long Decline". Insprängt i dessa tre sista delar finns det svartvita återtrycket av söndagsstrippen "Mission To The Stars". Sedan följer ett helsidestryck av "The Planet Of Shadows" från årsboken 1963, och slutligen "Dan Dare To Date" med ett helsidesfärgtryck av "Pilot Of The Future" från reboot:en i augusti 1989.

Proveniens: ur serietecknaren Janne Murevärns (f.1959) samling.

Mer info om Murevärn:

https://seriewikin.serieframjandet.se/index.php/J.R._Murev%C3%A4r

Se våra andra auktioner - många böcker/sagoböcker, serier & samlarföremål ute samt fler läggs upp regelbundet, så håll utkik!

7 dagars betaltid efter vunnet bud. Samfraktar alltid för bästa fraktpris! Postens brevporto. I fraktpriset ingår ordentligt vadderat kuvert för att skydda din vara på bästa möjliga sätt. Köper du flera varor så erbjuder vi rek med Schenker som fraktalternativ, om varorna överstiger 1 kg. Betalalternativ: Tradera-betalning; Swish, Paypal, Klarna, med flera.

International buyers are accepted, additional shipping fee. Wait for mail from us before paying.

Vi har över 30-års erfarenhet som bok- & seriesamlare och är särskilt specialiserad på titlar utkomna mellan 1840-1960. Hör gärna av Dig om det är någon särskild serie, bok eller film som du söker.

Item nr. 636 328 428

Aantal keer bekeken 23

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Wo. 17 jul 20:21

THE DAN DARE DOSSIER - 40 TH ANNIVERSARY : PILOT OF THE FUTURE 1990 1:A UTG USA

Prijs

SEK 499

Svea-Serier-och-Antik

Hässelby, Zweden

5.0

Svea-Serier-och-Antik

Geverifieerd

Top verkoper

786 beoordelingen

Lees recensies