Beschrijving

Vertaald door

År 2003 gav Norsk Hydro i samarbete med Grafiska Kompaniet ut denna matinspirerade humorbok. Läs, skrocka och njut av humor på ordvitsnivå!

I helt okej begagnat skick med lite mindre skavanker på pärmen och något gulnade sidor. Det som utmärker sig är märket efter en klisterlapp på baksidan av pärmen, lite nagg i ovankant (se bild 6) och en liten veckskada på framsidan av pärmen. Ändå en rolig och kanske lite ovanlig (?) bok. Zooma gärna själv in på bilderna för att avgöra skicket på objektet.

Kartonnage
Antal sidor: 139
Mycket illustrationer och lite text
Mått på bok: 17,5*11 cm, ca 1 cm tjock
Vikt: 84 gram

Boken kan skickas med rabattfrimärke för 20 kronor istället för 36 kronor. Ibland kan det dock ta några fler arbetsdagar för brevet att komma fram. Önskas detta fraktsätt så meddela mig efter avslutad auktion så ändrar jag. Om detta val görs kan jag dock ej erbjuda samfrakt till samma pris.

Om du har några frågor angående objektet så tveka inte att höra av dig - jag svarar så fort jag kan. Bud är bindande, så vänligen ställ din fråga innan du budar.

Betalning ska ske senast 7 dagar efter avslutad auktion om inget annat har avtalats på förhand.

Djur- och rökfritt hem.

Jag ansvarar ej för postens hantering men om det skulle vara något problem med objektet så tveka inte att kontakta mig så löser vi det! Samfraktar såklart om det är aktuellt och om jag någon gång skulle räkna fel på frakten så betalar jag givetvis tillbaka mellanskillnaden. Skickar även utanför Sverige men då blir fraktsatsen en annan.

Item nr. 645 800 764

Aantal keer bekeken 10

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Zo. 6 okt 12:16

Norsk kokbok - Fast på svenska, humorbok, utgiven av Norsk Hydro, 2003

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 23

Eindigt in

Adnil_88

Kristianstad, Zweden

5.0

Adnil_88

Geverifieerd

Top verkoper

766 beoordelingen

Lees recensies