Beschrijving

Vertaald door

Material Polyetentereftalat, Plast, Akrylnitril Butadien Styren
Målart Hund, Katze
Specialfunktion Langlebig
Färg Weiß
Åldersintervall (beskrivning) Katzen und Hunde
Praktiskt: En mängd olika installationsmetoder för kattmatningsskålar, som är lämpliga för katter i olika åldrar. Du får en kattskål och en skopa för djurfoder i en låda.
Stabilt stativ och halkfritt: Vår kattmatarskål har en våglinje. Kattens dagliga födointag kan styras via våglinjen. För att säkerställa kattens hälsosamma näring är denna upphöjda kattskål ett bra val för stökiga ätare. Den säkra basen kan lutas och har en halkfri klistermärke i botten.
Hög kvalitet och transparens: Dorakitten kattskålar är gjorda av PC-plast och ABS-material, är av hög kvalitet och hållbara. Den upphöjda kattskålen är mer hållbar och stabil vid användning.
Ergonomisk kattskål: Upphöjda och lutande kattskålar kan minska stressen i ryggraden, medan dina husdjur har mat, mot kräkningar, och skyddar därmed nacken på ditt husdjur.
Lätt att använda och tvätta: Tryck helt enkelt in kattskålen i ett 0/15 graders spänne för att hålla den säkert på plats. Skålar är avtagbara. Den dubbla husdjursskålen kan användas för att hålla nibbles eller våtfoder, vatten och godsaker. Lämplig för katter och valpar.

Item nr. 635 526 704

Aantal keer bekeken 44

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Di. 9 jul 13:11

Kattmatskål med stativ Kattmatskål - 15° kattskål Upphöjd Personlig husdjursskål

Prijs

SEK 229

Eindigt in

Lilian777

Uppsala, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

331 beoordelingen

Lees recensies