Beschrijving

Vertaald door

Enligt uppgift delades dessa BMW Superautomatic 25 Jewels herrur till BMW anställda på -70 talet. Just det här exemplaret har vi via ETA verket daterat till runt 1975. Man kan bara tänka sig hur personen agerade innan han fick den i sin hand. Kanske satt han och bläddrade i ett liknande exemplar av BMW:s modellprogram, 1975 som finns i bakgrunden.

Det här är en klocka som inte kommer ut så ofta i handeln. För just det här exemplaret har vi gått "all in" med en full service, ultraljudstvätt, montage och smörjning enligt konstens regler. Urtavla och visare var i utmärkt skick nu försiktigt rengjorda. Tillsammans med ett nytt armerat glas med ett tidstypiskt svart skinnarmband hänger allt ihop stilmässigt. Klockan är i mycket fint skick och redo att användas i 50 år till. Det finns några bevis på boetten att klockan är från 1975 men inget som stör helheten.
Klockan levereras dessutom i ett bra reseetui med putsduk tillsammans med BMW:s modellprogram från 1975.
MÄRKE: BMW
MODELL: Superautomatic 25 jewels
REFERENSNR: 711259
UPPVRIDNING: Automatisk
URVERK: ETA 2783
FUNKTIONER: Datum
BOETT: Guldpläterad / rostfri baksida
STORLEK: 35mm utan krona * 40mm * 13mm
ARMBAND: Gekota läder, 18mm
ÅR: 1975
SKICK: Bra
SERVICE: Q4 2023. Ultraljudstvättad, oljad och smörjd korrekt, Tavla och visare försiktigt tvättade, renoverat urverk, nytt glas, nytt armband, boett polerad till viss del

Alla mina klockor motsvarar alltid det skick jag själv vill ha en klocka i. Det innefattar oftast att den är genomgången samt med ett snyggt nytt armband. Jag använder klockan en kort stund för att säkerställa alla funktioner. Allt ska vara bra estetiskt och funktionellt.

Item nr. 645 180 945

Aantal keer bekeken 93

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Do. 26 sep 16:04

BMW Superautomatic 25 Jewels

Leidend bod

|

SEK 800

Eindigt in

Gereserveerde prijs is niet bereikt

petIag

Linköping, Zweden

Geverifieerd

11 beoordelingen

Lees recensies