Beschrijving

Vertaald door

NOS Vintage Lucerne Manuellt Mekaniskt Schweiziskt Armbandsur 1970-tal

Ett underbart NOS ("New Old Stock") armbandsur ifrån Schweiziska Lucerne. Jag har köpt in denna ifrån en urmakare i Tyskland som övertagit en del av restlagret ifrån märket. Klockan har varit orörd sedan 1970 talet och tickar fortfarande på fint.

Lucerne är en av de stora klockstäderna i Schweiz och på 1970-talet så fanns flertalet namnkunniga producenter i staden. Många olika bolag använde märkningen Lucerne då det var fritt för alla som hade tillverkning i staden att använda på sina klockor, urverk och boett är märkt Dolmy Watch Limited så det är nog tillverkaren bakom märket Lucerne i det här fallet.

Den här klockan har en vacker, diskret zonurtavla, känns som en klocka som skuklle fungera till allt. Klockan är i toppskick kosmetiskt, jag hittar inga fel på den. Levereras med ett armband i äkta läder, jag skickar också med en klocklåda som medföljde klockan som kan vara original eller möjligen senare, hursomhelst så gör den klockan till en riktigt fin present.

Typ: Analogt herrur
Märke: "Lucerne" (på urverket Dolmy Watch Limited)
Tillverkning: Lucerne, Schweiz
Tillverkningsår: 1970-tal (troligen efter 1975 av märkningen på urverket att dömma)
Funktioner: sekund, minut, timme

Urverk: Original, Baumgartner 866 (märkt Dolmy Watch Ltd.), manuellt mekaniskt (uppdragbart), f = 18 000A/h, 1 jewel. Skick: 5/5.

Urtavla: Original. Skick: 5/5.
Boett: Original, bredd exklusive krona 34 mm, lug-lug 41 mm, höjd 12 mm. Skick: 5/5.
Krona: Original. Skick: 5/5.
Glas: Original, hesalite. Skick: 5/5.
Armband: Okänt, mörkblått äkta läder, 18 mm. Skick: 5/5.

Eventuellt vattenskydd är ej testat. Inga garantier på vintageur.

Skickar alltid spårbart med DHL / Schenker / PostNord, samfraktar gärna.

------------------------------------------------------------------------

Välkommen till oss Svea Vintage på Tradera!

Alla objekt skickas från Sverige med DHL som standard om inget annat angivits. Vill du ha det skickat på annat vis? Kontakta oss innan du budar så ser vi vad som kan erbjudas. Alla objekt packas ansvarsfullt, och vi samfraktar gärna om du vinner flera av våra auktioner. Vi tar inte ansvar för eventuella skador under transporten, men vi hjälper gärna till att reklamera skadan till speditören.

Vi erbjuder funktionsgaranti på dina köp om inte annat anges som "defekt" eller "otestad", läs noga och studera bilder, fråga sen också gärna om du är osäker. Om produkten inte fungerar som beskrivits, skicka tillbaka den till oss så får du pengarna tillbaka.

Betalning accepteras via Traderabetalning och ska ske senast 3 dagar efter avslutad auktion om inte annat är avtalat. Vid ej avhämtade produkter kan en avgift på upp till 200 kr debiteras. Enligt Traderas regler är bud bindande, och utebliven betalning kan resultera i ett dåligt omdöme. Vid upprepade överträdelser förbehåller vi oss rätten att blockera användare.

Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59). Vid retur står du som köpare för frakten, och vi återbetalar pengarna när vi mottagit returen. Ångerrätten träder i kraft från den dagen du mottagit varan. Om du ångrar ditt köp innan mottagandet, debiteras en kostnad om 150 kr.

Kundtjänst: Vi är ett litet företag, men vi strävar efter att svara på kundfrågor inom 48 timmar. Ibland kan hög belastning innebära längre svarstider, särskilt för frågor om kompletterande information såsom extra bilder eller måttangivelser. Vi svarar ej på frågor via telefon.

Lycka till med budandet!

Item nr. 644 310 964

Aantal keer bekeken 50

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

NOS Vintage Lucerne Manuellt Mekaniskt Schweiziskt Armbandsur 1970-tal

Prijs

SEK 1 500

svea_vintage

Södertälje, Zweden

5.0

svea_vintage

Geverifieerd

Top verkoper

2 385 beoordelingen

Lees recensies