Beschrijving

Vertaald door

Garderobsrensning:
Jättefina regnbyxor i ovanlig vit färg.
Färgen går mer åt benvit än pappers-vit.

Tänkte att de kunde få en ny ägare istället för att bara ligga oanvända i ett skåp som nu. Perfekt för att hålla sig torr nu när hösten kommer smygande med regn och rusk.

Modellen tror jag kallades "Sandhamn” och detta exemplaret är märkt storlek 38/40 “Ladies M". Märkningen antyder att det skulle vara en dammodell, men allt annat verkar vara unisex. Förmodligen är det nog bara färgen som gör byxorna till “dam”.

Upplever dem som ganska stora i storleken. Någonstans mellan stor “small" eller kanske lite mindre “medium". De passar utmärkt på mig som är 173cm och brukar ha “medium” för det mesta.

Materialet är klassisk PVC-belagd bomullsväv ( “galon”) i något lite tjockare kvalitet. Fortfarande mjukt och följsam. Jag bedömer materialet som någonstans mellan arbetskläder och rent fritidsbruk. Sannolikt har de sålts för båt eller segling en gång i tiden.

De har några år på nacken så färgen är inte helt perfekt vit längre. Ingenting som påverkar funktionen eller utseendet i stort dock. Man måste tänka på att byxorna är använda och därför har spår från detta. Förutom färgavvikelserna så finns det inga skador eller defekter efter vad jag kan bedöma.

Byxorna knäpps på bröstet efter att man dragit dem över höfterna och tagit på sig hängslena. På så vis får man en bra passning runt överkroppen.
Vid foten finns det tryckknappar så att man kan anpassa byxbenen.

Resåren i hängslena fungerar helt ok fortfarande. Den har dock tappat mycket av sin ursprungliga spänst med åren. Förmodligen jättelätt att byta om man är lite händig, annars funkar det nog bra som det är. Spännena funkar utmärkt, bara resåren som är lite slapp.

Har även en passande regnjacka i en annan annons.

Item nr. 644 653 619

Aantal keer bekeken 178

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Zo. 22 sep 19:50

Grundens regnbyxor/jollebyxor retro, storlek 38/40 (S/M)

Leidend bod

|

SEK 162

Eindigt in

putte_427

Billdal, Zweden

Geverifieerd

74 beoordelingen

Lees recensies