Beschrijving

Vertaald door

Lundhags Women's Makke Ws Pant i färgen Jade/Dark Agave, storlek 40. Nypris 2600kr. Toppen skick, använd på en fjällvandring förra sommaren, enda anmärkningen är någon enstaka noppra på rumpan, se dem sista 2 bilderna.

Tänk på: Makke Pant är liten i storleken. Vårt tips är därför att välja en storlek större än vanligt. Är du osäker kan du kolla in Lundhags storleksguide.

Makke Pant är en mångsidig byxa som designats för att passa flera aktiviteter, säsonger och kroppar. Byxan är tillverkad i hållbara materialval, framförallt Lundhags Polyester Cotton, vilket är en blandning av ekologisk bomull och återvunnen polyester med mekanisk stretch. Stretchpanelerna är tillverkade i ett softshellmaterial från Schoeller Dryskin för att skydda mot revor och slitage samtidigt som materialet gör att du kan röra dig fritt och enkelt. Dessutom transporterar de snabbt bort fukt från kroppen. För att öka luftflödet finns det även praktiska ventilationsdragkedjor som är placerade på insidan av låren, i handfickorna och längs utsidan av byxbenet. Schoeller Keprotec-förstärkningarna runt vristen ger extra bra slitstyrka i tuff terräng.
Keprotec-förstärkning över vristerna för extra skydd.

Reglerbar midja med kardborrband. Ventilation med dragkedja vid insida lår samt utanpå benslutet.
Smidiga handfickor med dragkedja och meshfoder för ventilation.
Två rymliga lårfickor med dragkedjor och bälgkonstruktion för att ha kartor eller andra små föremål nära till hands. Inre telefonficka i höger lårficka.
Blixtlåsförsedd öppning vid benets nederdel.
Justering med tryckknapp vid fållen.
Avtagbar kängkrok.
DWR-behandling (100 % PFC-fri) som avvisar vatten och smuts.

Kan vänta in lön/barnbidrag samma månad som du vinner auktionen. Ta isf kontakt med mig för att meddela att du önskar vänta med betalning. :-)

Jag säljer endast varor som är i det skick som jag själv hade kunnat tänka mig att köpa. Detta innebär; inga hål, fläckar eller andra defekter om inte det står specifikt i annonsen. Har du frågor eller önskar fler bilder? Inga problem, hör gärna av dig så löser jag det! Ta gärna en titt på mina övriga auktioner, jag rensar i hemmet och samfraktar gärna.

Jag skickar varan inom tre vardagar från det att jag har tagit emot din betalning. Skulle du mot förmodan vara missnöjd med varan, kontakta då mig så att vi kan komma överens om en lösning.

Önskar dig lycka till med budgivningen!

Item nr. 637 228 338

Aantal keer bekeken 53

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Meer van het merk

Anderen vinden het ook leuk

Zo. 14 jul 08:15

Lundhags Makke ws pant stl 40/38

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 1 499

Eindigt in

Manuel_bandito

Nödinge, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

500 beoordelingen

Lees recensies