Beschrijving

Vertaald door

Märke: Wicking

Beskrivning: Vintage jacka från 60- 70-talet. I en jättefin roströd/tegelröd färg. Av äkta läder och har stor krage och stora ärmmuddar i vad som uppskattas vara fuskpäls. Normal passform med rymliga ärmar. Har midjeskärp, framfickor och stängs med knappar framtill. Tunt fodrad med viskos.

Angiven storlek: 12. Om det är UK 12 motsvarar det medium. Jackan uppskattas passa extra small till medium. Modellen som bär jackan på bilder är vanligtvis storlek small/EU 36. Ta en titt på måtten nedanför; för att få en uppfattning om passform är det bra att jämföra med plagg du har hemma.

Mått tagna på liggandes plagg:
Axelbredd: ca 40 cm
Bröstvidd (armhåla till armhåla): ca 52 cm
Plagglängd (nacke till ryggslut): ca 66 cm
Ärmlängd (axel till ärmslut): ca 60 cm

Skick: Har små fläckar i lädret på de ställen som visas på sista bilden. På bild 9 visas en dekorativ axelsöm på ryggen som har gått upp och missfärgning/fläckar längre ner på insida foder. Utöver det är jackan hel och fin. Allt slitage har hänt för många år sedan innan den hamnade i händerna på senaste köparen. Jackan köptes second hand och har inte använts på minst de senaste 10 åren.

Notera att detta är en vintage vara och det kan finnas tecken på användning som inte nämns i annonsen även om jag gör mitt bästa för att beskriva och fota alla skavanker.

Frakt: Köp skickas vanligtvis inom 1-3 vardagar efter betalning. Mindre paket skickas spårbart med Postnord medan större paket istället brukar skickas spårbart med DHL eller Schenker. Det går bra att höra av sig innan betalning om ett specifikt fraktalternativ önskas!

Tveka inte på att höra av dig vid frågor :)

Item nr. 644 210 299

Aantal keer bekeken 161

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

1 dag

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Do. 10 okt 11:49

Vintage 60s Suede Coat, roströd mockajacka av äkta skinn

Prijs

SEK 2 299

ClaryT

Stockholm, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

230 beoordelingen

Lees recensies