Beschrijving

Vertaald door

Original autentisk Jennie Liu ribbstickad turtleneck i 100% Mongolisk kashmir. 25 år i branschen och välkänd bland kändisar samt etablerad i Los Angeles Kalifornien. Rocken är helt ny och i färgen "camel". Helt ny och felfri. Storleken är XL (extra large).

Länk till produktsidan med mer information: https://jcashmere.com/jennie-liu-women-s-100-pure-cashmere-long-sleeve-belted-lux-wrap-cardigan-robe.html

Rejäl 12 gauge stickad med tätt tvinnade 2-lagers garn i den finaste kashmir utsökt från Inre Mongoliet.

Överlägsen mjuk och supermysig, rejäl men inte skrymmande. Högsta pillingsprestanda i sin klass.

Mysig ribbstickad turtleneck, ribbstickade muddar och fåll i precis rätt proportion, perfekt att bära ensam eller att ha på sig med vad som helst.

Lättskuren, klar för lager, passar ihop med alla byxor, kjolar, byxor, jeans, shorts eller precis vad som helst. Uppdaterad klassisk, enkel passform, överlägsen autentisk kvalitet i ursnyggt utförande för långvariga prestationer.

Information från produktsidan (Google Translate till svenska från engelska):

"Vår berömda mjuka kashmir lyfter fram denna viktiga JENNIE LIU 100 % kashmir långärmad tröja med turtleneck. Skär i en smal, lagerklar siluett och avslutad med ribbade kantlister håller denna look mycket professionell.

Skäm bort dig åt överlägsen mjukhet med denna eleganta kashmir-tröja med turtleneck tätt stickad i vår specialitet premiumkashmir. De tätaste inställningarna på 12 Gauge gör denna 2-lagers kashmirtröja rejäl utan att vara skrymmande. Bli mysig var som helst utan att lägga på extra vikt.

Denna lyxiga kashmirtröja har en bekväm ribbad krage, ribbstickade ärmslut och fållar. Kombinera den med alla byxor, kjolar, byxor, jeans och shorts eller nästan vad som helst. Det kommer att se helt underbart ut på dig.

Vi reser till de avlägsna bergen i Mongoliet för att göra denna tröja med världens finaste kashmir att snurra med den senaste italienska tekniken; den representerar den högsta pillingsprestandan i sin klass, lätt men ändå extremt mysig och berömd mjuk.

Denna snygga kashmirtröja är ett viktigt inslag i varje garderob. Till skillnad från många billiga importer som blandar low end fiber från flera ursprung vilket bidrar till allvarliga pilling problem och mycket torr kliande hand. Denna tröja är den där ursprungliga kashmirkvaliteten som du äger i flera år utan piller eller prestationsproblem. Detta lätta och luftiga garn har tvättats och färgats försiktigt med den bästa tyska tekniken för minimal kemisk invasion i denna ömtåliga fiber, och erbjuder överlägsen värme och otrolig mjukhet.

Kashmir av denna kvalitet blir bara bättre med tiden, med rätt omvårdnad är denna JENNIE LIU 100 % kashmir långärmad polotröja för kvinnor en investering att uppskatta och njuta av i många år."

Item nr. 644 100 180

Aantal keer bekeken 96

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

1 dag

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Wo. 9 okt 13:15

Lyxig märkes ribbstickad turtleneck i 100% mongolisk kashmir

Prijs

SEK 800

Iemand anders heeft SEK 640 voorgesteld.

LS-TR

Malmö, Zweden

4.9

LS-TR

Geverifieerd

Top verkoper

209 beoordelingen

Lees recensies