Beschrijving

Vertaald door

Uppdatera din garderob med denna lila blus från Odd Molly, som kombinerar en fräsch färgpalett med eleganta och feminina detaljer. Tillverkad i ett mjukt och lätt material som andas, erbjuder blusen både komfort och stil, vilket gör den perfekt för både vardagsbruk och mer festliga tillfällen.

Den livfulla lila nyansen ger en härlig färgklick till din outfit, medan subtila inslag som broderade detaljer och volanger ger en lekfull touch. Blusens avslappnade passform gör den lätt att styla – bär den med jeans för en chic, avslappnad look eller matcha den med en kjol för en mer uppklädd stil.

Låt denna lila blus bli en favorit i din garderob och njut av dess mångsidighet och eleganta design!

Storlek i plagg: 4

Storlek enligt oss: M-L

Mått: Ax-Ax: 46 cm, A-A: 50 cm, ÄL: 46 cm, L: 58 cm

Material: 100% cotton

Skick: A

Nypris: Vintage

Detta är ett äkta vintage-plagg från de tidiga Odd Molly-kollektionerna, när varumärket var synonymt med oöverträffad kvalitet och genuint hantverk. Designen och materialvalen från denna tid speglar Odd Mollys ursprungliga vision—bohemisk elegans och noggrant utformade detaljer som håller över tid.

Till skillnad från dagens produktion är detta plagg tillverkat med högre kvalitet och omsorg, vilket gör det både hållbart och unikt. Trots sin ålder är plagget i väldigt bra skick, vilket visar på dess fantastiska hållbarhet. För dig som söker ett stilrent, tidlöst och välbevarat plagg som andas kvalitet, är detta vintage Odd Molly-plagg ett sällsynt fynd och en del av varumärkets tidiga arv.

Hos oss handlar du tryggt och säkert!

Vi säljer endast äkta varor och äkthetsintyg kan fås vid begäran. Vi lämnar livstids garanti på äkthet om du har kvar kvitto för inköpet.

Vi samfraktar Om du lägger ordrarna i samma varukorg och checkar ut så blir det automatiskt samfrakt.

Vi fraktar med Postnord företagspost som är spårbart allt vi säljer. 3-7 dagars (vardagar) leveranstid efter att vi ser betalning! Betalningen går via Tradera så vi har den ibland 2 dagar senare. Kan vid överbelastning/sjukdom överstiga detta med upp till 7 dagar men händer sällan.

Vi har ångerrätt i enligt dinstansavtalslagen i 14 dagar. Kontakta oss via mejl vid retur. Du som köpare står för returfrakt.

Betala vid löning? Det går bra! Bara checka ut med swish och skriv ett mail till oss att du önskar swisha vid löning och datum. Vi håller artikeln till dig och skickar så fort swish är genomförd!

Skicket på varan: NY = Helt ny vara från en butik med tag.

AA= i nyskick, alltså helt oanvänd men kommer ej från en butik

A= Fint skick, använt och tvättat kanske ett par ggr men ändå fint skick.

AB= Fint använt skick. Fint och utan fläckar använt lite grand men ändå fint.

B= Använt skick. Man kan se att det blivit använt, kan ha förlorat lite färg, vissa noppror.

Finns defekter skrivs det ut!

Item nr. 645 990 555

Aantal keer bekeken 18

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Meer van het merk

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Odd Molly 261 remix blus, stl 4, T25

Prijs

SEK 599

APieceLux

Höllviken, Zweden

4.9

APieceLux

Bedrijf

Top verkoper

1 689 beoordelingen

Lees recensies