Beschrijving

L|
M|

Vertaald door

OBS! Klänningen jag har på sista bilden är strl M och den jag har behållit. Denna är förseglad i påsen oöppnad

Perfekt klänning till sommarens alla härliga kvällar. Luftig då den andas och fantastisk skön, inget som sticks av den glittriga tråden. Får så mycket komplimanger i denna! Går inte att få rättvis på bild.

OBS! Priset kommer inte sänkas, då behåller jag hellre denna själv. På eBay går dessa för närmare 1500:- till 2000:- eftersom det är en begränsad upplaga. Denna annons har fri spårbar frakt!

Skims gråa limited edition variant av deras virala klänning. OÖPPNAD! Köpte alla färger och de är super sköna men denna blev tyvärr fel strl för mig så den är oanvänd med tag kvar i original påse. En riktigt ögonstoppare och sinnesjukt mjuk, många trodde den var rivig pga den glittriga tråden men den är lika mjuk som originalet, jag vet eftersom jag behöll andra färger och strl som jag använt flitigt och fått många komplimanger för. Har tagit kort på insidan på den jag behöll (bild 3) så man kan se att inget glitter är på insidan men även utsidan är mjuk med glittret. Färgen är mest lik när jag fotade ute på mitt exemplar (andra bilden) Denna är lite mindre glittrig än de andra i kollektionen vilket gör den till en subtil festklänning som glittrar till när solen slår rätt, väldigt smickrande.

Strl L men stretchig så både mindre och större funkar utmärkt.

Fast pris gäller och frakt ingår. Då jag har stor garderobsrensning allt med fast pris utan sluttid kan jag ibland kanske inte befinna min på adressen varan är på och därför kan frakt dröja något extra i så fall, jag bor även på landet så behöver varan skickas via ombud kan det även ta någon extra dag. Låter dig veta efter köp om jag befinner mig på adressen och kan skicka snabbt. Annars är jag alltid snabb att skicka. Skickas det via brevlåda filmar jag packningen men även postningen. Betalning efter köp sker inom 2 dagar efter köp.

Hund finns i hemmet så jag kan inte garantera helt pälsfritt men jag inspekterar allt innan det skickas och rollar extra om det behövs. Kolla gärna in mina andra annonser, säljer alltifrån skims, adidas, freddy med mera. Samfraktar helst då frakten är dyr redan som den är.

RÖKFRITT HEM!

Item nr. 642 685 139

Aantal keer bekeken 84

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

1 dag

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Do. 26 sep 11:22

SLUTSÅLD SHIMMER Skims limited edition afton klänning

Prijs

SEK 1 200

Eindigt in

nalabi90

Kimstad, Zweden

5.0

Geverifieerd

39 beoordelingen

Lees recensies