Beschrijving

Vertaald door

Snygg svartvit randig klänning med rund halsringning och korta ärmar. Klänningen är i en mjuk och bekväm kvalitet. Fin och enkel klänning som passar perfekt för sommaren.

* OBS läs nedanstående annonstext för information om bland annat beskrivningar av skick *

Storlek: M medium

Märke: H&M basics

Skick: Fint skick

Material: Bomull, elastan

-------------------------------

Se gärna mina övriga annonser!
Jag säljer mängder av kläder på grund av stor garderobsrensning efter viktnedgång. De flesta plagg är i storlekarna M-XXL, många plagg är plus size.

Alla kläder jag säljer är nytvättade inför försäljning (förutom de som är oanvända med prislapp kvar) i parfymfritt tvättmedel. Några plagg är köpta second hand och kan eventuellt ha blivit tvättade i tvättmedel med parfym av tidigare ägare. Fråga om du behöver veta säkert hur det ligger till med det plagg du är intresserad av! Även nytvättade plagg kan såklart bli skrynkliga vid frakten.

Jag synar allt jag säljer noggrant och beskriver skick enligt följande:

Nytt med prislapp - Oanvända kläder som fortfarande har prislapp kvar, kan dock vara skrynkliga efter att ha legat i garderob. Om någon synlig defekt ändå har uppstått beskrivs det tydligt i annonsen.

Nyskick - Plagg som är oanvända, men tvättade, utan prislapp eller som blivit burna 1-2 gånger. Plagg utan tecken på användning. Om någon synlig defekt ändå har uppstått beskrivs det tydligt i annonsen.

Fint skick - Plagg som använts men fortfarande är i fint skick. Diskreta tecken på användning. Mindre defekter så som någon lös tråd kan finnas.

Fint använt skick - Använda plagg som fortfarande är i fint skick men med tydligare tecken på användning. T.ex. kan färgerna vara något urtvättade, tyget mjukare eller stelare än vid nyköp och liknande. Mindre defekter så som någon lös tråd kan finnas.

Använt skick - Plagg med tydliga tecken på användning, mindre eller något större defekter kan finnas.

Trots noggrann genomgång av plagg kan det såklart alltid vara så att något missas, men jag gör mitt bästa för att beskriva och fota så att det ska stämma överens med verkligheten.

Har du några frågor, önskar mått eller fler bilder på något plagg så är det bara att höra av dig! Jag svarar så snart jag har möjlighet - men det är ju semestertider så jag är inte ständigt tillgänglig på mobilen :)

Jag skickar inom några dagar från det att jag fått betalningen (försöker samordna så att flera paket kan skickas samtidigt, skickar därför inte varje dag) - om du önskar veta med säkerhet att plagget skickas samma dag som betalningen görs så är det bara att höra av dig så går det i stort sett alltid att lösa!

-------------------------------

Item nr. 637 317 807

Aantal keer bekeken 24

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Meer van het merk

Anderen vinden het ook leuk

Zo. 14 jul 20:17

H&M basics svartvit randig klänning, somrig t-shirtklänning, M medium

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 55

Eindigt in

rebeccajl

Kalmar, Zweden

Geverifieerd

196 beoordelingen

Lees recensies