Beschrijving

Vertaald door

Barbour Cowen Commando Wax Jacket i NYSKICK! En snygg och tuff jacka för höstrusket!

Den är tillverkad i mörkgrön(Sage) Sylkoil 6 oz/203 gr vaxbelagd bomull med kontrasterande kamouflagedetaljer på innerärmarna och sidorna. Det vaxade tyget kan verkligen står emot regn och blåst, och är mer tåliga och mer levande än syntet regnjackor. Vem vill gå med en plastrock när man kan ha en Barbour som funkar både i vackert väder och regn?!

Cowen Commando Jacket har utvecklats från en från början krigstida modell som skräddarsytts av Barbour på uppdrag av en av deras favoritkunder i den brittiska armén. Den är idag mycket lik modellen Durham, men utan fast huva och av tjockare tyg och med fler fickor.

Måtten: Small vilket motsvarar 44-46. Armhåla till armhåla 55 cm, längd under ärmarna 52 cm, rygglängd 71 cm. Bäst är att jämföra med en jacka som passar dig väl med dessa mått, så du inte köper på dig något som inte passar dig.

Denna slim fit-jacka knäpps med dragkedja och stormflik och har en kort stormkrage fodrad med manchester, epalettdetaljer på axlarna och flera framfickor och ärmfickor med tryckknappar, en innerficka för mobil och värdesaker. Observera de speciella bälgfickorna som ger extra vattentäthet. Se bild 9. Den klassiska heritage-jackan är avslutad med en broderad Barbour-logga på framfickan och en broderad Union Jack ovanför ärmfickan.

Cowen Commando är för dig som vill ha en riktigt snyggtuff jacka, gjord för sol, vind och regn. Går lika bra att använda under en dag på stan som i skog och mark!

Item nr. 645 784 649

Aantal keer bekeken 39

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Meer van het merk

Anderen vinden het ook leuk

Di. 1 okt 12:03

Höstrusk! Tid för Barbours tuffa Cowen Commando!? Sage grön storlek S. NYSKICK!

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 799

Eindigt in

NilsJlund

Örnsköldsvik, Zweden

5.0

NilsJlund

Geverifieerd

Top verkoper

389 beoordelingen

Lees recensies