Beschrijving

M|

Vertaald door

Svart jeansjacka med Masshysteri - patch! Jackan är från Weekday och i strl M. Patchen är ditsatt av mig och den är rätt så rare i sig! Köptes direkt från skivbolaget Ny våg (Dennis Lyxzéns bolag) för massa år sedan i samband med skivan Vår del av stan. Masshysteri är så klart Hurulas tidigare band om någon missat. Jackan är i bra skick! Ungefärliga mått i cm:
Armhåla-armslut 49Axelsöm-armslut 65Armhåla-armhåla 52Kragens nedersöm-nederdel bak 59

Personen på bild är ca 190 cm och väger ca 80kg.
Vissa saker jag säljer kan ha hängt/legat undanlagda en längre tid och kanske behöver tvättas/vädras eller rengöras på annat sätt. Jag lämnar det till köparen att avgöra då vissa helst inte tvättar plagg som jeans, skinn etc. Katt finns i hemmet.

Köp är bindande och jag betalar inte igen pengar om man ångrar sig när man fått varan. Du har all möjlighet att maila frågor, be om fler bilder etc innan du bestämmer dig för att lägga ett bud.
Skickas som Schenker 1-7 dagar efter att pengar syns på mitt bankkonto. Klädesplagg/väskor/skor och liknande som inte är ömtåligt skickas oftast med enklare emballage (typ påse med packtejp runt) för att hålla nere fraktkostnad.
Kan hämtas hos mig i centrala Göteborg men vill ha betalt direkt vid avlutad auktion om inget annat överenskommet. Jag ansvarar inte för postleverantörens ev. slarv och ersätter ej något de tappat bort.

Item nr. 644 822 684

Aantal keer bekeken 287

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Meer van het merk

Anderen vinden het ook leuk

Zo. 29 sep 21:38

Svart Jeansjacka Weekday Masshysteri patch tygmärke Hurula, punk, umeå hardcore

Leidend bod

|

SEK 81

Eindigt in

iamhell

Göteborg, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

1 550 beoordelingen

Lees recensies