Beschrijving

Vertaald door

Mini Rodini K2 Parkas i det fina ”Bow”-printet med gula rosetter på mörkblå botten, storlek 116/122. (Några av bilderna visar färgerna ljusare än vad de är.)

Använt skick enligt bilder. Massa kvar att ge och är i allmänt fint skick, men med nötningar i färgen som det blir på dessa, exempelvis vid en av tryckknapparna, och även lite nötning i tyget. Säljs i befintligt skick, se bilder och be gärna om flera vid intresse.

Nedan finns lånad text från Mini Rodini med material-info etc. :)

Jag har flera annonser ute och samfraktar gärna.
Skickar spårbart med Postnord.

//Emma

Vind- och vattentät varmfodrad vinterjacka med heltäckande Bow-print, tillverkad i 100 % återvunnen polyester. Jackan är designad med avtagbar huva och fuskpäls, samt vackert guldgult foder i polyestersatin.

Den är tillverkad i ett slitstarkt yttermaterial med tejpade sömmar och BIONIC-FINISH® ECO-impregnering. De mjuka ribbade muddarna i ärmsluten och på insidan av kragen hindrar vind och snö från att ta sig in, och de smart placerade reflexerna ökar synligheten när dagarna blir mörkare. K2 är den mest avancerade vinterjackan i Mini Rodinis sortiment och ingår i Mini Rodinis Explorer-serie med särskilt funktionella och hållbara ytterkläder, framtagna för att vara varma, vattentäta, andas bra och klara av i stort sett alla typer av väder.

Item nr. 647 382 217

Aantal keer bekeken 61

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

 

Gecomb. verzending

7 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Meer van het merk

Anderen vinden het ook leuk

Mini Rodini vinterjacka, strl 116/122

Stopt 16 okt 10:12

Start prijs:

0 Biedingen

SEK 550

EmmaHD

Saltsjö-boo, Zweden

5.0

EmmaHD

Geverifieerd

Top verkoper

477 beoordelingen

Lees recensies