Beschrijving

Vertaald door

Jättefina svarta byxor i stadigare material(se sista bild för info om tyg), med silvriga paljetter på sidorna. Stl 122/128 Amy&Rose. De är smala i midjan(med en rätt hård resår, alltså inte så töjbara - min dotter är liten runt midjan men växte ur dessa där istället för på längden som hon brukar - trots att hon fortfarande använder stl 122). Dessa passar alltså en tunnare kroppsform. Perfekt till kalas och andra roliga tillställningar! Fint begagnat skick, inget att anmärka på vid granskning.

Jag försöker alltid ge så utförlig/rättvis info och så bra bilder som möjligt, men fråga gärna om du undrar någonting. Granska bilderna noga, även jag kan missa trots att jag gör mitt yttersta för att upptäcka eventuella skavanker. Observera att färgerna kan vara något avvikande från verkligheten, beroende på ljus, kamera osv.

Rökfritt hem. Utomhusboende kaniner finns, men där har vi separata kläder p.g.a allergi i familjen.

Jag tvättar alltid parfymfritt och utan sköljmedel, kan dock inte gå i god för eventuellt tidigare ägare samt om svärmor någon gång tvättat barnens kläder där.

Filmar när jag inte postar spårbart, ansvarar ej för postens eventuella slarv. Önskas annan frakt än den angivna, vänligen meddela mig på Tradera innan betalning.

Betalning inom 3 dagar efter avslutad auktion, postar normalt inom 3 dagar efter mottagen betalning.

Kolla gärna mina andra auktioner, samfraktar givetvis om så önskas. Skicka ett meddelande här på Tradera, så att jag inte missar att en köpare har vunnit/budar på flera av mina annonser.

Item nr. 645 163 333

Aantal keer bekeken 12

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Zo. 22 sep 20:26

Festfina byxor med paljett-revärer, stl 122/128 Amy & Lucy

Start prijs:

|0 Biedingen

SEK 50

Eindigt in

Ullegluff

Åkersberga, Zweden

5.0

Ullegluff

Geverifieerd

Top verkoper

666 beoordelingen

Lees recensies