Beschrijving

Vertaald door

Samtliga växter odlar vi i vårt lilla paradis Gustavsfors i Hagfors kommun, i zon 6.
Nästa daglilja i vår höstkampanj är också en favorit ”old-timer” och dessutom en av de snabbast växande dagliljor:
Daglilja ”Fooled Me” – som är en ”dormant” och det betyder att hon tappar bladen under vintermånaderna och därför är hon härdig i hela landet. Hon är dessutom ”mamma” eller ”pappa” till Hemerocallis ”Dan Mahony”.
”Fooled Me” har under många år varit vår favorit på trädgårds försäljningen. Alltid på vår bästsäljarlista och det är inte konstigt varför: Den har underbara blommor, rik blommande med utmärkt prestanda och är mycket pålitlig.
Vi skickar alltid utförliga planterings anvisningar och annan räd med våra leveranser. Dessutom kan du alltid kontakta oss per mejl eller mobil.
Till våren kommer vi med ännu fler nya dagliljor och där finns en hel del ”semi-evergreen” sorter som behöver mer tid att etablera sig i din trädgård och då är våren och sommaren rätt tid för dessa sorter. För dessa ”semi-evergreen” dagliljor är några veckor på hösten, innan frosten slår till, för kort.
Det finns fina dagliljor att köpa på Tradera och även från olika postorderföretag eller plantskolor. Sverige har 9 klimatzoner och många tror tyvärr att alla dagliljor är härdiga i hela vårt vackra land. NEJ!
Tyvärr hittade jag ifjol en hel del ”evergreen” dagliljor på Tradera, utan att säljaren berättar någonting om växternas ursprung eller härdighet. Vi odlar dagliljor i över 25 år och vi vill ha nöjda växter och nöjda kunder.
Fråga alltid odlaren eller säljaren vilken typ av daglilja hon eller han säljer. Är det en ”dormant”, är det en ”semi-evergreen” eller är det en ”evergreen”. Lycka till.

Item nr. 645 028 093

Aantal keer bekeken 25

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

7 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Za. 21 sep 20:27

Daglilja "Fooled Me"

Leidend bod

|

SEK 30

Eindigt in

sbovtjarka

Hagfors, Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

450 beoordelingen

Lees recensies