Beschrijving

Vertaald door

Rosenskära Cosmos Dazzler
Cosmos 'Dazzler' är en spektakulär växt som väcker uppmärksamhet med sina scharlakansröda blommor. Dessa intensiva färger gör att denna växt sticker ut i alla trädgårdar och är även ett utmärkt val för inredning eftersom den ser bra ut i vaser. Denna växt kan nå en höjd på drygt 1 meter, vilket gör den till ett imponerande komplement till alla större arrangemang. 'Dazzler' cosmos fungerar utmärkt i höga rabatter, som en attraktiv snittblomma och som täckväxt, vilket skapar en vacker, färgstark bakgrund för andra växter. Dess förtjusande blommor ger liv och dynamik till alla trädgårdar och ger en pålitlig källa till charm under sommaren och hösten.
Viktigt när man odlar rosenskära är att man inte gödslar för mycket, då producerar plantorna mer bladmassa och färre blommor. Rosenskäror kan behöva bindas upp eller stöttas om de står på en plats som är utsatt för vind. Rosenskäror är lättodlade och tåliga och ger stor effekt i rabatt och buketter.

Förodling: Så glest i fuktig såjord. Håll fuktigt, täck med plast. Ställ i rumstemp. Efter uppkomst, ljust och svalare. När plantorna är stora nog att hantera sätt 1/kruka i gödslad jord. Utplantera efter sista frost. Avhärda plantorna innan utplantering.

Direktsådd: Vattna såytan innan sådd. Håll sådden fuktig tills fröna grott. Förodling rek. för tidigare blomning.

Item nr. 638 783 434

Aantal keer bekeken 185

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Rosenskära Cosmos Dazzler, ettårig, höjd ca 100 cm, blom till frost, 30 frön

Prijs

SEK 15

Stenros

Flen, Zweden

5.0

Stenros

Geverifieerd

Top verkoper

4 057 beoordelingen

Lees recensies