Beskrivning

Hej!
Lite lat och bekväm av mig, så... Lägger ut detta paket rakt av istället för varje skiva för sig. Fyndläge för vissa, irritation för andra som bara är sugen på några stycken... ;)

72 st skivor, alla i mycket bra skick, dvs repfria och booklets och inlays i nyskick.
Titlar kan ses på bilderna och det är som sagt mest döds och black metal med några undantag så lite för hela familjen att njuta av ;)

OBS! Dessa skivor jag nu har lägger ut är köpta genom åren på Ebay, Tradera, Loppisar, skivmässor och liknande. Jag kan inte säga om de är officiella eller inte men jag har inte betalat några fantasisummor för dem så.... Och jag ids inte sitta och leta på discogs och liknande efter nummer och sånt så bjud med detta i åtanke! Är man ute efter musiken är de iaf roliga och ibland t o m riktigt bra skivor från en svunnen tid :D
Askarna är sällan orginal då man oftast köper utan för billigare frakt från utlandet t ex men de ligger i nya genomskinliga askar och det kan ses på bilderna- många skulle haft svart tray egentligen men men...

( PostNord ändrar fraktkostnader varje vecka numera men du betalar 119:- och kostar det mer bjuder jag på mellanskillnaden. Spårbart till ombud och skickas inslaget i bubbelplast och kartong. )

Betalning gärna inom en vecka men vill du vänta tills löning eller dylikt så går det självklart bra :)
Frågor? Funderingar? Bara att höra av dig och jag svarar oftast relativt snabbt.
Lycka till :)

Objektsnr 620188149

Visningar 1 031

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 jan 16:02

72st Black, Death och Thrash skivor (CD)

Slutpris

|

6 545 kr

Auktionen är avslutad

Horror Maniac vann auktionen

tekniskidiot

Mantorp, Sverige

5.0

tekniskidiot

Verifierad

Toppsäljare

3 344 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?