Beskrivning

PRIMUS TRAILBREAK LUNCH JUG 400 ML (Tillfälligt kampanjpris - lagerrensning!)

Rek butikspris: 320 kr

TrailBreak Lunch Jug från Primus är en vakuumisolerad mattermos som håller maten varm när du ska ut på tur.

Primus Trailbreak mattermos är en praktisk och pålitlig mattermos med en insida i rostfritt stål. 400 ml är en behändig storlek öven för den mindre personen som är mindre i maten, och mattermosen, och kommer givetvis iglada färgsättningar som muntrar upp.

TrailBreak Lunch Jug 400 ml har dubbla väggar och en vacuumisolerad konstruktion i rostfritt stål som gör den robust och slitstark. Pulverlackeringen på utsidan ger en greppvänlig yta. Den breda öppningen gör den lätt att äta ur och den pulverlackerade ytan gör den lätt att hålla i och öppna även när vantarna är på. Ibland passar det bättre att lämna gasköket hemma när man ska ut i naturen och då är en mattermos den perfekta lösningen för att ändå få i sig varm mat. Den tar inte mycket plats och behöver inget bränsle, det är bara att skruva av korken och ta fram en spork för att få avnjuta en varm och väldoftande måltid, eller varför inte kall glass.

Oavsett om det gäller pannkakor till barnen, glass på sommaren, en snabb lunch på kontoret, en värmande gryta i skidspåret, eller blåbärspaj på promenaden. Ett varmt mål mat slår alltid en kall fika (bortsett från glass), särskilt på vintern när det är viktigt att hålla sig varm. Den vida öppningen gör den enklare att fylla, äta från och rengöra efter användning. En fördel med rostfritt stål är att det inte tar åt sig eller avger smak. Den praktiskt stora öppningen gör den enkel att fylla, äta från och göra ren efter användning. Smidig design och ett lock som sluter tätt gör att du med lätthet kan ta med termosen i ryggsäcken.

(OBS! Termosen bör inte diskas i diskmaskin då pulverlackeringen förstörs. Locket ska inte kokas.)

Specifikationer:

  • Höjd: 135 mm

  • Diameter: 97 mm

  • Vikt: 305 gram

  • Volym: 400 ml

  • Enkel att öppna, äta ur och göra rent

  • Insida av rostfritt stål som varken ger eller tar smak

  • Pulverlackerad utsida

  • Handdisk: ja

  • Maskindisk: nej



SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 645 946 689

Visningar 9

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

PRIMUS TRAILBREAK LUNCH JUG 400 ML , Primus mattermos

Pris

319 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 755 omdömen

Läs omdömen