Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 19 jun 18:43

Medföljer även Bag till Tupike. Nypris: 699:-

Helt nytt!
Gas i går inte.
Nypriser:
- Alika 2.749:-
- Kastrull 499:-
- Panna 549:-

Laga mat utomhus med samma resultat som hemma i köket med ett elegant kök – två brännare och vackra detaljer i ek.

Elegant kök med svensk design som rymmer två brännare – perfekt för utomhuskockar som vill prestera samma resultat på utflykten som hemma i köket. Det här lätta och kompakta gasköket bärs enkelt med och gör varje matlagningsupplevelse lite extra lyxig.

Tupike kan användas både med benen utfällda eller ihopfällda, beroende på hur underlaget ser ut. De två brännarna tänds enkelt med integrerade Piezo-tändare och ett knapptryck. Med individuella reglage styrs effekten på respektive brännare för att du, precis som hemma, ska kunna sjuda en sås på ena plattan och koka upp vatten på den andra. Locket och de utfällbara vindskydden ger lågan ett gott skydd när vinden tilltar.

Stilren stomme i rostfritt stål, formgjutna aluminiumsidor, ekribbor och mässingsdetaljer – Tupike är skapad med material som håller över tid och åldras vackert. Kärlstöd och droppbricka lyfts enkelt bort från köket för enkel och smidig rengöring. När matlagningen är klar packas Tupike enkelt ihop och låses med hjälp av handtaget – lätt att bära och kompakt för förvaring.
Med detta campingkök kommer även en grill- och stekplatta försedd med non-stick-beläggning. Perfekt för grillade små delikatesser.

Objektnr 636 466 834

Visningar 584

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 26 jun 18:08

Primus Tupike Campingkök ink Kastrull och Stekpanna

Slutpris

|

3 049 kr

Auktionen är avslutad

ssg51 vann auktionen

K.R.H

Mölnlycke, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

112 omdömen