Beskrivning

Lätt och liten drönare som funkar som den ska och filmar i 4k upplösning.
Ingår:
Dji mini 3 pro
Fjärrkontroll
Väska
3st batterier
Laddstation för 3st batterier
2st uppsättning joystick
Uv filter
Samsung 128g minneskort
Extra propeller
Liten skruvmejsel

Denna superlätta DJI Mini 3 Pro drönare komprimerar dess syskons väldigt framgångsrika ihopfällbara design i ett mindre chassis som väger endast 249g vid start. Den kommer utrustad med en 3-axlig stabiliserad kamera med 4K-videoinspelning, livevideoöveföringar på långt avstånd och enkla kontroller.

Ihopfällbar design
Den ultraportabla Mini 3 Pro-drönaren kommer i en ihopfällbar 3D-design med en storlek likt en smartphone när dess armar är nedfällda längs med kroppen, vilket gör den till en utmärkt partner på alla dina äventyr.

Kamera
Drönaren använder sig av en högkvalitativ kamera med 24 mm brännvidd på linsen och 82.1° synfält. Kameran roteras av sofistikerad 3-axlig mekanisk gimbal med dämpare som säkerställer exakt kontroll och stabilisering, vilket ger jämna och skakningsfria bilder även under blåsiga förhållanden. CMOS-sensorn på 1/1.3 tum har 48 Mpx-upplösning och fungerar i känslighetsområdet från ISO 100 till 6400 för både video och foton. Med DJI Mini 3 Pro kan du fånga otroliga panoramafoton med bred vinkel (180º). Du kan spara bilder och videor på ett Micro SD-kort.

4K-videoinspelning
Skapa fängslande 4K-videor med en upplösning på upp till 3840 x 2160 pixlar med 60 fps eller otroliga slowmotion-filmer med 1080p och 120 fps.

QuickShot-funktion
DJI Mini 3 låter dig bemästra flygfotografering på några sekunder eftersom drönaren spelar in videor som är redo att delas på sociala medier. Aktivera enkelt funktionen och se hur din drönare tar fantastiska bilder från luften och förbättrar resultatet med ljudspår och filter.

Avancerade bildtagningslägen
Fånga komplicerade men fantastiska foton med endast några få tryck genom att använda bildtagningslägen som MasterShots, Hyperlapse eller QuickShots.

Intelligenta flyglägen
Med flyglägen som Active Track 4.0 och Point of Interest 3.0 följer drönaren alla föremål och känner av och undviker hinder automatiskt.

Flygprestanda och kontroll
Drönaren kan nå en maximal hastighet på över 57.6 km/h och har förbättrat OcuSync 3.0-videoöverföringssystem som låter dig se vad din drönare ser i 1080p med 30 fps från upp till 12 km.

DJI fjärrkontroll
DJI Mini 3 Pro kommer med DJI:s fjärrkontroll med en 5.5"-pekskärm med 1080p-upplösning. Fjärrkontrollen kommer med ett urval av flygfordons- och gimbalkontroller och anpassningsbara knappar, vilket ger dig riktigt kontroll över drönaren.

DJI Fly-mobilapp
Med den kostnadsfria appen för din iOS- eller Android-enhet kan du styra din drönare, få tillgång till data i realtid och dela ditt episka innehåll direkt till sociala nätverk tillsammans med många automatiska mallar. Appen har även funktionen QuickTransfer som känner av när drönaren är nära din telefon och automatiskt ansluter och synkroniserar valda foton och videor. Dessutom har appen en inbyggd foto-optimeringsfunktion som automatiskt förbättrar bildkvaliteten.

Intelligent flygbatteri
Drönaren använder sig av ett smart flygbatteri med integrerad batterihantering. Ett fulladdat batteri ger upp till 34 minuter flygning och inspelning.

Objektnr 636 833 177

Visningar 130

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Mån 1 jul 14:03

Dji mini 3pro + tillbehör

Utropspris

|0 Bud

7 500 kr

Slutar om

djensen81

Ystad, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

179 omdömen

Läs omdömen