Beskrivning

Använd men i bra skick! Targus Cypress Slimcase med EcoSmart är den perfekta notebook-väskan för dig som vill ha stil och samtidigt bidra till en bättre miljö. Du kan vara säker på att din laptop skyddas på bästa sätt tack vare det mjuka, förstklassiga materialet och den justerbara remmen.

Denna väska är tillverkad av högkvalitativt återvunnet polyestermaterial, vilket gör den miljövänlig och hållbar. Den har också en rad smarta funktioner, såsom flera fack för extra förvaring, praktisk frontficka och en intelligent organisation av tillbehören.

Targus Cypress Slimcase med EcoSmart tillåter dig att ha allt du behöver på ett och samma ställe. Väskan är enkel att bära med en hand eller över axeln och gör att du alltid har tillgång till det du behöver, var du än är.

Beställ Targus Cypress Slimcase med EcoSmart idag och du får inte bara en stilren, praktisk notebook-väska, utan en produkt med hög kvalitet tillverkad av miljövänligt material. Vi på [företagets namn] är glada att kunna erbjuda denna fantastiska produkt till dig som bryr dig om miljön samtidigt som du vill ha en tillförlitlig notebook-väska för din laptop.

Beställ Targus Cypress Slimcase med EcoSmart nu och skydda både din laptop och miljön!

Objektnr 637 084 396

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 4 jul 21:31

TARGUS DATORVÄSKA

Utropspris

|0 Bud

399 kr

Slutar om

Soderstrrom

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

39 omdömen

Läs omdömen