Beskrivning

Skick: Ny

Håll dig varm och bli sedd med Survive Outdoors Longer All Season Blanket. Denna mångsidiga termiska filts material är värmereflekterande och mångsidigt, designat med direktvävningsteknik som fångar luft för bättre värmebevarande och ökar hållbarheten, vilket innebär att den inte rivs sönder så lätt.

Filten är stark nog att transportera ved och storvilt och har metallgenomföringar med förstärkta kanter som kan användas för att rigga ett nödskydd i överlevnadssituationer.

Kompakt och vattentät, All Season Blanket är ett viktigt tillskott till din överlevnadsutrustning för att skydda mot väder och vind och hålla dig torr eller för att signalera räddningsteam med den ljusa orange färgen.

Runt lägret kan du använda den som en tältpresenning, redskapsskydd för att skydda mot regnet eller som ett skydd på helgens campingturer.

Fördelarna med en nödfilt, campingpresenning och nödskydd allt i ett, kan All Season Blanket användas om och om igen för att hjälpa dig att hålla dig beredd på vad livet än kastar på dig.

Mycket synlig och värmereflekterande
Svep in dig i denna överlevnadsfilt gjord med förångad aluminiumbeläggning för att hålla dig varm, torr och synlig för räddningsteam i nödsituationer.
Slitstarka genomföringar med förstärkta kanter
Rigga en mängd olika skydd lätt med de fyra mässingshylsorna, var och en testad för att tåla upp till 37 lbs. kraft för att hålla ditt skydd säkert på plats.
Robust material
Dra tunga laster med denna polyeten och en tuff laminatfiberfilt, som kan bära över 100 lbs. av ved.
Mer än en filt
Ta det på camping för marktäckare, transportera ved och storvilt, rigga ett nödskydd eller använd hemma för skugga, en picknickfilt eller motorcykelskydd.
Återanvändbar, kompakt och lätt
Lita på All Season Blanket för många års användning. Lätt att vika ihop till en kompakt storlek och väger endast 16 oz., denna mångsidiga filt är din favoritfilt för alla situationer.

Sammanfattning köpvillkor

Samfrakt vid köp av fler varor eller vid vinst av fler auktioner genomförs automatiskt via Traderas system. Du betalar enbart en fraktkostnad (den högsta).

Betalning av ordrar sker till bankgiro, Swish, Paypal, Klarna eller via Traderas system senast sju dagar efter avslutad auktion. Vi skickar ej varor innan betalningen är mottagen, detta gäller även på varor som skall hämtas på plats.

Vill ni komma i kontakt med oss, så använder ni bara Traderasmeddelandefunktion för detta.

Din order skickas inom 1-3 dagar efter det att vi mottagit betalning. Leverans mail samt omdöme betyder att varan är på väg. Något längre leveranstid kan förekomma vid beställningsvaror, exempelvis vid slut i vårt lager. Vi kontaktar isåfall dig med mer exakt leveransdatum. Eventuell dubbelförsäljning kan vid enstaka tillfällen förekomma då vi har fysisk butik och viss fördröjning kan förekomma vid uppdatering av lagersystemet.

Större/Tyngre leveranser sker med Schenker eller Bussgods

Obs! vi levererar endast till adress i Traderas system.

Det går även bra att komma och hämta varorna på plats hos oss i Åre.

Saknar ni storlek, färg eller söker ni en särskild produkt? Kontakta oss gärna, så försöker vi att lösa detta.

Öppetköp och bytesrätt i 14 dagar. Köparen står själv för returkostnaden. Produkterna skall vara oanvända, ev lappar skall sitta kvar och förpackningar var hela. Om detta ej följs godkänns ej returen och varan skickas åter till köparen, som också debiteras eventuell frakt. I övrigt återbetalas köparen hela beloppet exklusive eventuell frakt.

Ej uthämtade försändelser debiteras 300kr.

Fullständiga köp & leverans villkor hittar ni på respektive produktsida.

Tack för att ni väljer att handla av oss, hoppas att ni blir nöjda och välkomna åter!

Objektnr 564724418

Visningar 457

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

S.O.L (Survive Outdoors Longer) All Season Blanket

Pris

329 kr

Outdoor-Buddies-Shop

Åre, Sverige

5.0

Outdoor-Buddies-Shop

Företag

Toppsäljare

2 717 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?