Beskrivning

Nytt/oanvänt
15ml

Den ikoniska första Clarins Treatment Fragrance! Den är tillverkad av 95 % naturliga ingredienser, sprider väldoft, ger energi och tonar kropp och själ. Den är perfekt för att kickstarta dagen eller motverka tillfälliga energisvackor. Toppnoter av apelsin, pomerans, mandarin och petitgrain är de första som anmäler sin fräscha doft. Därefter bidrar hjärtnoter av lavandin, eukalyptus, dragon och muskot, kombinerat med doften av patchouli, till att liva upp Eau Dynamisante. Hudens energi och fasthet återställs tack vare de stimulerande egenskaperna hos ekologiskt extrakt av röd ginseng kombinerat med tonande extrakt av ekologisk citrontimjan. Den ikoniska röda flaskan är påfyllningsbar.

Hudtyp: Normal hy, Fet hy, Blandhy, Torr hy
Konsistens: Flytande
Användning: Använd varje morgon och fyll på när som helst under dagen. HOW TO?
Vad gör den så speciell?
Underbart doftande hud.
Tonad och uppstramad hud.
Stimulerande och uppfräschande känsla.
Innovation
Clarins Treatment Fragrance hämtar sin fyllighet från växternas innersta, deras essens: eteriska oljor. De är naturliga koncentrat: avsöndrade i små mängder från aromatiska växter och sedan extraherade. De ger alla sina nyttiga egenskaper till huden och sinnet.

Clarins Plus
Eau Dynamisante, skapat 1987 av Jacques Courtin-Clarins, var den första Treatment Fragrance som kombinerade eteriska oljor och växtextrakt, principerna för aromaterapi och fytoterapi för att parfymera och vårda din hud och din själ på en och samma gång.

Objektnr 636 425 260

Visningar 77

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 3 jul 20:14

Clarins, Eau Dynamisante Treatment Fragrance, 15ml, nytt/oanvänt

Ledande bud

|

99 kr

Slutar om

ChristinaWrba

Katrineholm, Sverige

5.0

ChristinaWrba

Verifierad

Toppsäljare

515 omdömen

Läs omdömen