Beskrivning

BESKRIVNING XLASH Awakening Eye Gel

Revitalisera och återfukta området under ögonen på bara 15 minuter med Xlash Awakening Eye Gels. De berikade hydrogel-maskerna verkar uppiggande och ljusande med hjälp av vitamin C och koffein. De använder en hög koncentration av havtornsvatten för att ge fukt och näring till huden på djupet. Niacinamid lugnar huden under ögonen och minskar inflammation medan kollagen hjälper till att behålla fukt och stödja hudens elasticitet.

Awakening Eye Gels är en uppiggande cocktail av C-vitamin, niacinamid, persikoextrakt och koffein som jämnar ut hudtonen, minskar svullnad och trollar bort mörka ringar. Efter bara 15 minuter har du ett slätare, klarare ögonparti. Ett måste för långsamma mornar när vi helst vill stanna i snooze-bubblan.

Varje förpackning innehåller 30 par/60 ögonmasker.

Användning:
Använd den medföljande spateln för att plocka upp en ögonmask i taget. Applicera en under varje öga på rengjord och torr hud. Låt verka i 15 minuter. Kassera gelerna efter användning och dutta försiktigt in det återstående serumet i huden. Använd dem dagligen eller så ofta som behövs.

Objektnr 637 353 173

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Sön 14 jul 23:25

XLASH Awakening Eye Gel. Ny!

Utropspris

|0 Bud

349 kr

Slutar om

Maria67

Uddevalla, Sverige

4.8

Verifierad

Toppsäljare

739 omdömen

Läs omdömen