Beskrivning

Tidningen Femina från 1954.

Reportage: Bo Hillstedt är reklamtecknare. Han är ungkarl. Nu visar han upp sin fina bostad i Femina. Detta ungkarlshem ligger i centrala Stockholm. Så ser det ut i de olika rummen.

Reportage: Elsie Grip bor på Lidingö. Hon är fenomenal på det här med vackra dukningar. Hennes make Stig Grip har fotograferat hennes dukningar i färg och nu kan Femina publicera bilderna.

Reportage: Brita Öhrström är gift med konstnären Edvin Öhrström. Femina har träffat Brita Öhrström. På bild ser vi även sonen Sten Öhrström. Nu ger Brita Öhrström tips på matlagning.

Reportage: För ett par generationer sedan ansågs det vara olämpligt för en kvinna att ha sexuella känslor. Nu på 1950-talet resonerar man annorlunda. Nu är det betraktat som självklart att även kvinnor kan ha sexuella begär. Det finns dock stora skillnader i mäns och kvinnors sexualitet, slår Femina fast. En mans lust kan väckas när som helst. Ibland räcker det med en flirtig blick eller ett försiktigt närmande. Så är det inte för kvinnor. Därför måste maken träna på att försätta sin kvinna i en sådan sinnesstämning att hon får lusten att ta emot honom, förklarar Femina.

Samt vackra, tidstypiska modebilder m.m.

Titta gärna på mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Objektnr 621632750

Visningar 123

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 51 1954 Bo Hillstedt, Elsie Grip, Brita Öhrström, sexualitet

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

393 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också