Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 5 maj 20:20

Dokumentet på tredje bilden medföljer givetvis, samt även ett till som är ngt mindre detaljerat.

DETTA EX ÄGDES TIDIGARE AV KISS/GENE SIMMONS! Jag köpte denna LP (samt Animalize) på Butterfields stora KISS "warehouse clearance auction" i juli 2000. Det är inget speciellt med plattan som sådan; det är en USA-pressad reissue från 80-talet, helt inplastad, ej öppnad, och den har rea-skåran som visar att den inte skulle gå att sälja till fullpris.

Det som ÄR speciellt är själva OMSTÄNDIGHETERNA; att denna LP stått i en låda i L.A. Mayflower Storage is Kalifornien tillsammans med 80 andra lådor fulla med (förmodligen osäljbara) KISS-plattor, ägda av KISS själva. LP-lådorna skeppades från Keepers Storage i New Jersey till L.A. Mayflower Storage, beställare/mottagare var Tommy Thayer som redan då jobbade åt KISS. Auktionsbeskrivningen var f.ö mycket tydlig för de 80 lådorna; "personally owned by Gene Simmons".

Inte mycket till proveniens eftersom jag inte kan styrka att just det här exemplaret hör ihop med dokumentationen, men plattan har iallafall inte gått flera led. JAG vet var jag köpte den... och när, hur och varför. :)

Skick: Finfint! En aning rundade hörn. Förmodligen i exakt samma skick idag som när den stod i en reaback senast. Skickas väl emballerad!

Objektnr 631027970

Visningar 587

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 20:31

KISS Gene Simmons LP 1978 ny/inplastad USA-press

Slutpris

|

570 kr

Auktionen är avslutad

melusine1 vann auktionen

Rolleicord

GÄVLE, Sverige

5.0

Rolleicord

Verifierad

Toppsäljare

1 209 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?