Beskrivning

Underbar klänning från Mini Rodini och mönstret Mozart. Lätt utställd kjol som är väldigt fin när hon dansar / snurrar. Superfin nu i sommar och praktiskt med ärm. En klänning att använda om och om igen!!

Endast använd ett fåtal gånger och är i väldigt fint skick. Det är 3st små guldiga knappar baktill i nacken för enkel av och påklädning.

Skickas givetvis nytvättad till köparen. Jag använder parfymfritt tvättmedel och aldrig sköljmedel. Jag torktumlar aldrig kläder.

OBS! Storrensning pågår och jag säljer massor! Kika på mina andra auktioner. Jag lägger ut nytt kontinuerligt. Givetvis samfraktar jag! 1kg frakt med Schenker kostar endast 59kr!

Klännningen kommer från ett ordningssamt hem, fritt från rökning och husdjur. Betalning sker inom tre dagar efter avslutad auktion, gärna via swish. Så fort jag har fått inbetalningen skickar jag paketet. Jag står för emballagekostnaden och köparen står för frakten. Jag ansvarar inte för fraktföretagets slarv. Jag lämnar alltid omdöme och hoppas att du gör detsamma!

Lycka till med budgivningen!

Ps. Titta gärna på mina andra auktioner, jag samfraktar gärna!!

Objektnr 633853535

Visningar 10

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 22:11

Mini Rodini Mozart klänning, röd klänning till sommaren, så fin! 140/146

Utropspris

|0 Bud

290 kr

Auktionen avslutades utan bud

Stars.are.made.by...

Öjersjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 021 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket