Beskrivning

Jättefin kort palysuit som användes några få gånger. I perfekt skick, som ny. Känns verkligen som kvalité i lite kraftigare tyg men ändå mjuk och följsam. Är något stretch. Ej ett mamma-/gravidplagg men är super bekväm och perfekt till även den gravida magen då det är en loose fit och är rak i modellen. Även den lilla ärmen gör att man känner sig lite bekvämare då man sväller ju upp oftast och alla kroppsdelar är ej ens bästa vän alltid under graviditeten ;) Jag kunde ha den till sista månaderna under graviditeten. Å jättebra också efter babyn poppat ut ;)

Fint kontrastrikt mönster i vinrött, babyblå, vitt. Fodrad och har två gömda fickor fram med osynliga blixtlås. Lika så bak ett osynligt blixtlås. Vacker v-riggning. Storlek Small men är snäll i storleken. Midja 86cm och stuss 100cm. Längd 80cm

Kolla gärna på mina andra annonser. Har en hel del barnkläder och även annat coolt mode för dam. Samfraktar självklart. Allt kommer från ett djur-/rökfritt och fräsch hem. Använder ej starka parfymer.

Objektnr 632324376

Visningar 11

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 19:53

Playsuit / Romper / Byxdress / gemoetrisk mönstrad / som ny / gravid

Utropspris

|0 Bud

240 kr

Slutar om

Medulla1

Stockholm, Sverige

4.9

Medulla1

Verifierad

50 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?