Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

6 st 13L ångpanna.

Du jobbar hårt för att skapa goda måltider. Borde du inte ha en uppsättning kastruller som gör det enkelt att servera gästerna samtidigt som din mat ser bra ut? Föreställ dig att mötas av doften av din favoriträtt och ett bloss av ånga stiger upp när du öppnar locket. Förrätter, aptitretare och till och med desserter kan serveras på dessa ångtallrikar. Tillräckligt robust för dagligt bruk och tillräckligt attraktiv för speciella tillfällen.

-hög kvalitet

- Förstärkta hörn

-Lätt att städa

-Utmärkt värmeledningsförmåga

Huvuddrag:

-hög kvalitet,
Förbered enkelt dina tillbehör och förrätter i dessa stora ångtallrikar. Våra kokkärl är konstruerade med styrka, hållbarhet och kvalitet i åtanke. Vi arbetar outtröttligt för att skapa produkter som du kan vara stolt över att använda i vilken miljö som helst.

-Hög kapacitet,
Med ett djup på 3,5 tum och en kapacitet på 13 liter är den perfekt för att servera kött, sidorätter, frukt och nästan alla typer av mat. Klarar vardagsbruk, hektiska kök och självbetjäning och catering i stora volymer med lätthet.

- Säker och hållbar,
Proffs kommer gärna att höra att vår ångkokare kan servera både varm och kall mat. Värmer upp maten jämnt till 500 grader Fahrenheit. Överlägsen passform och värmeeffektivitet hjälper till att hålla maten varm längre, vilket gör att dina servrar kan spendera mer tid med gästerna och mindre tid med att byta brickor.

- Förstärkta hörn,
Förstärkt hörndesign ger styrka och lämnar utrymme mellan skivorna för enkel borttagning. Lätt att bära, inte lätt att deformera och bryta. Rundade hörn skyddar dig mot repor och repor.

-Lätt att städa,
Med hjälp av elektrolytisk poleringsteknik är den slät och ömtålig och inte lätt att dölja smuts. Integrerad design, ingen svetsning, inga luckor, lätt att rengöra och underhålla.

-Mångsidiga,
Dessa mångsidiga ånggrytor släpper mat bättre – inga fler brända bitar som tar timmars blötläggning eller skrubbning att rengöra. De är tuffa och behåller sin form även om de tappas eller misshandlas av upptagna köksarbetare. Lämplig för cateringfester, grillar, bakning, kakor, pajer med mera.

Produktspecifikationer:

Material: Rostfritt stål

Kapacitet: 13 liter/13,7 quarts

Antal: 6 st

Matskålens tjocklek: 0,03 tum/0,8 mm

Övergripande mått: 530 x 325 x 100 mm/20,9 x 12,8 x 3,9 tum

Paket innehåll:

6 x 13L mattbehållare

Funktioner och detaljer:

-HÖG KVALITET: Tillverkad av slitstarkt värmebeständigt rostfritt stålmaterial, byggt för att hålla och motstå tung kommersiell användning. Hotellplattan har en polerad spegeldesign, som ser avancerad och utsökt ut. Tjockleken på 0,8 mm är tillräckligt för att stärka strukturen och motstå vridning.

-Stor kapacitet och lätt att rengöra: Kapacitet: 13 liter Totala mått: 530 x 325 x 100 mm. Stor kapacitet för att hantera hektiska kök och bufféservering och catering med hög volym med lätthet. Har rundade hörn och slät yta för enklare och bättre rengöring. Du kan också slänga dem i diskmaskinen, vilket sparar tid och krångel.

-Utmärkt värmeledningsförmåga: Håller enkelt dina varma och kalla favoriträtter. Hotellgryta i full storlek värmer maten jämnt, tål temperaturer upp till 500 grader Fahrenheit. Ångbrickan mot igensättning är idealisk och uppvärmningseffektiviteten förlänger förvaringstiden.

- Genomtänkt design: Rundade hörn skyddar dig från repor och repor. Högre kantplanhet hjälper till att minska eller undvika bucklor och repor. Integrerad design, ingen svetsning och inga luckor. Bred crimpdesign, säker och bekväm att hålla. Den djupa hotellkrukan är robust och hållbar och skadas inte lätt.

-Bred applikation: Dessa rostfria kastruller är lämpliga för att lagra varm eller kall mat för cateringfester, grillning, bakning, kakor, pajer, kassler, daglig matlagning och mer. Den kan användas i kylskåp, ugnar, ångbord och varma kastruller. Perfekt för dina dagliga matlagningsbehov. Tillräckligt stor för jul, Thanksgiving och andra familjemåltider, som lasagne/kyckling/brownies/revbensspjäll/grytor, etc.

Objektnr 631736892

Visningar 78

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

6st 13L matbehållare i rostfritt stål, ångpanna, utmärkt värmeledningsförmåga

Pris

1 829 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

174 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?