Beskrivning

VÅR KOKBOK, den klassiska kokboken som bör finnas i varje hem. Detta exemplar är av den 23:e upplagan.

Din uppslagsbok i köket! Sveriges mest sålda kokbok. Nästan 2 miljoner exemplar när denna bok trycktes. Ca 1100 recept. Självklara klassiker och nya spännande smaker.

Flera exemplar av Vår kokbok men i andra upplagor finner du i mina andra auktioner. Välj det år du själv föredrar eller, för dig som samlar på Vår Kokbok, här kan du kanske komplettera med en årgång som du ännu inte har!

Sveriges mest aktuella grundkokbok, fylld av inspiration, matlagningsglädje, recept och handfasta råd. Här hittar du den snabba vardagsmaten, klassisk husmanskost och härliga festmenyer. Dessutom fakta och information om tillagningsmetoder och råvaror. Precis den uppslagsbok i köket vi alla behöver!

Den inbundna boken (kartonnage/laminatband) i förlagets dekorerade pärmar är i ett mycket gott bruksskick, ganska nära nyskick! Boken är rikligt illustrerad med inspirerande färgbilder och instruktiva teckningar.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 220/155 mm
Ryggbredd ca 37 mm
Vikt ca 1525 gram
Sidantal 865
Författare KF PROVKÖK
Förlag Bokförlaget Prisma
Utgivningsår 2004 (femte tryckningen)
Språk svenska
ISBN 91-518-3813-3

Porto: Billigaste porto som jag kan hitta blir i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr där den fina boken blir väl emballerad. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DAGAR EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 636 592 466

Visningar 10

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 28 jun 18:55

VÅR KOKBOK – 23:E UPPLAGAN

Utropspris

|0 Bud

80 kr

Slutar om

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 821 omdömen

Läs omdömen