Beskrivning

Nya oanvända varor av samlarkaraktär Äldre utg. 1980-20? De flesta utgångna ur handeln för länge sen

Valhall -Den samlade sagan 2

Beskrivning:
Allåldersserien Valhall ärdet största som hänt på den nordiska seriemarknaden. Seriens 15äventyr producerades under 30 år och avslutades 2010.
Nu är legenderna tillbaka. I fem volymer samlas de tre och tre fram till 2013.
I ett aldrig tidigare visat bakommaterial om 50 sidor per volym berättas om legenderna bakom arbetet med serien, som blivit både film och musikal och sålt i 200 000 exemplar genom åren.
Och det är 2011 allting börjar.

Äventyret började i Köpenhamn. Redaktören Henning Kure på Interpresse tyckte att något måste göras mot det rådande utländska serieutbudet. Han kontaktade den tecknande gymnasieeleven Peter Madsen och anställde honom efter examen. Så lades grunden för det största nordiska serieprojektet någonsin. Resten är … en legend.
Det första äventyret gick över himmelsbron Bifrost och resan, som pågått i 30 år, är inte över ännu …

Valhall: Den samlade sagan presenterar äventyren en gång för alla. Dessutom innehåller böckerna en hel del extramaterial om arbetet med serien. I denna volym samlas många hittills opublicerade förstudier till filmen Valhall samt en serie om konsten att göra tecknad film. Mellan äventyren skildras även de ursprungliga myterna och deras väg till den tecknade serien. Allt presenterat med fina illustrationer, alternativa omslag, affischer, studier och skisser … massor av skisser!

Denna volym innehåller de tre första äventyren Historien om Quark, Resan till Utgårdaloke och De gyllene äpplena – i nyöversättning.

Författare: Madsen, Peter
Förlag: Apart förlag
Bandtyp: Inbunden
Antal sidor: 194, färg
Utgivningsår: 2015

Jag samfraktar .

Betalningsalternativ Överföring till bankkonto

Objektnr 629681279

Visningar 74

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Valhall - Den samlade sagan 2 NY INBUNDEN OLÄST

Pris

498 kr

caprod2

Degerfors, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 964 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?