Beskrivning

JERIDI, Sammy: GHETTOEXIT
Bokfabriken, 2023.
.
344 sidor. Ca 23 x 16 x 2,5 cm. Ca 600 g.
Ghettoexit är en spännande thriller där en privatutredare hamnar i farliga konflikter mellan underrättelsetjänsterna och en poliskommissarie.
Del av text på omslaget:.------------------------------------------------------
Det finns en väg som leder till Svenssonlivet, men vägen är smal och i förortsghettot är det få som finner den.
.
Leons lillebror Emir hatar honom. För att vinna tillbaka hans kärlek måste Leon lägga Stockholms undre värld bakom sig. Han byter sida, blir privatutredare och anställer sin trogna följeslagare Sarmed Karman, en turkisk torped med ett hjärta av guld.
Första uppdraget blir att lokalisera en förrymd patient från Karsuddens rättspsyk. Leon är inte ensam om att söka efter honom och hamnar direkt i korselden mellan den israeliska och iranska underrättelsetjänsten som båda opererar i Stockholm. Leon, som varit med om värre, tvekar inte att fullfölja sitt uppdrag - en Jaziri viker aldrig ner sig.
I en annan del av stan, i Rinkeby, sitter Ayanda Karlsson på hemligheter som samhällseliten vill begrava. Med hjälp av utpressning tänker hon dra in pengar för att tvätta bort Rinkebys ghettostämpel. Men Margareta "Maggan" Palm, poliskommissarie från Boden, är henne på spåren.
..
Ghettoexit är författaren Sammy Jeridis efterlängtade uppföljare till de fristående spänningsromanerna Ghettokungen (2020), Ghettobröder (2021), Ghettolegender (2021) och Ghettoprinsessan (2022).
.
SAMMY JERIDI växte upp i Solna, där delar av serien Ghettokungen utspelar sig. Barndomen med en pappa som kränkte och misshandlade honom var mörk. Han sökte sin tillflykt till biblioteket. Där fick han lugn och ro och där föddes en dröm. ”Jag ska visa den jäveln.” Med det framgångsrika e-handelsföretaget Makeup Mekka blev drömmen sann.
Idag bor Sammy Jeridi med sin familj på Kanarieöarna. Där förverkligar han en annan dröm som blev till i det där biblioteket för länge sedan - att skriva egna böcker. Med sina berättelser vill han inspirera andra som hamnat snett att göra rätt val i livet.
.
"Sammy Jeridi lyckas igen att skapa en välskriven thriller som håller internationell nivå. Fantastisk!" - Pascal Engman, författare
”Ghettoexit var rent sabotage mot min skrivhelg, bokhelvetet gick inte att släppa. Blytung action, komplexa karaktärer, mörker varvas med humor - gör dig redo för en riktig pulshöjare!" - Pernilla Ericson, journalist och deckarförfattare
.---------------------------------------------------------------
Se också bilder.
.
Inbunden. Förlagets hårda pappband med skyddsomslag.
Försättsbladets fria del har en tillskrift (5 siffror),
och skyddsomslaget har lätta hanteringsspår.
Band och inlaga är i mycket fint skick. (Inga stötta hörn, tillskrifter, veck, fläckar eller annat)
.
Fraktkostnad: 54 kr med PostNord frimärke.
(PostNords frakt kostar egentligen mer, men jag betalar skillnaden.
Jag skriver alltid ut avsändare och fuskar aldrig med portot).
.
Jag "samfraktar" naturligtvis om Du vinner/köper flera av mina auktioner/försäljningar.

Objektnr 632503248

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 6 jun 13:41

GHETTOEXIT / av JERIDI, Sammy

Pris

60 kr

bokmarket

FALUN, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 874 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?