Beskrivning

Fint skick men har ett litet skav på framsidan (vid kvinnans hals, se bild 1) och den är namnad med bläck på första sidan i boken.

Skickas med lite emballage i en plastpåse. Har fler annonser ute, mycket retro och vintage, och samfraktar gärna (även vid prisförslag på gamla osålda annonser).

Med vänlig hälsning, Trolliott

Bokbeskrivning: När Ernst efter många år återser sin kusin Cora i det fuktdrypande orangeriet på godset, drabbas han av en stor besvikelse. Han tycker att hon är oansenlig. Inte alls som i minnet. Alldaglig. Ja, rentav ful. Samtidigt blir han överrumplad av sin egen upphetsning när han tar hennes hand. Ernst blir mer och mer besatt av sin kusin, och hans handlingar tar sig allt obehagligare uttryck. Christine Falkenland visar i denna starka och förtätade roman åter prov på sin förmåga att borra sig in i det mänskliga psykets dunklaste vrår. Hon är född 1967, uppvuxen i Bohuslän, och har tidigare givit ut fyra diktsamlingar samt tre romaner varav den senaste, Min skugga (1998), blev hennes genombrott.

Objektnr 632024555

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 21:42

Själens begär - Christine Falkenland - år 2000

Utropspris

|0 Bud

21 kr

Auktionen avslutades utan bud

Trolliott

Kristianstad, Sverige

5.0

Trolliott

Verifierad

Toppsäljare

1 051 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?