Beskrivning

I hemlighet av Belva Plain.

Fint begagnad pocket.

-

EN TIA PER BOK Kampanj!

Kör kampanjen fram till söndag den 16 juni - eller så länge det finns 10 kr pocketböcker kvar :-)

(Tar annars normalt 19 kr st/ pocket.)
Min kampanj gäller pocketböcker med pris 10 kr och här på "The Origami Corner" (inom Sverige.)

Tips!! Välj "samfrakt" i kassan om du köper flera böcker/ objekt av mig/ "TheOrigamiCorner".

Det tjänar du på!

Jag skickar spårbart med Postnord, DHL eller SCHENKER.

Önskar du specifik leverantör (När du väljer samframkt) vänligen medela mig snarast. Annars väljer jag det mest prisvärda alternativet för dig som köpare. (Alltid spårbart dock!)

Du har 3 dagar på dig från att du valt 'samfrakt' att plocka ihop flera böcker/ objekt från The Origami Corner.

(Jag lägger upp nya annonser ofta.)

-

Bokbeskrivning:
Charlotte Dawes är bara fjorton år när hon blir brutalt våldtagen av sin kusin, som kort därpå försvinner spårlöst. Nästan samtidigt lämnar hennes mor Elena familjen. Hon orkar varken med Charlottes trauma, eller sin mans ekonomiska bekymmer.
Några år senare har Charlotte blivit en framgångsrik arkitekt. I hemlighet plågas hon fortfarande av minnena från våldtäkten, och flyr in i hårt arbete. Hennes stora dröm är att förvandla området kring textilfabriken i Kingsley till en ny stadsdel. Men några försöker hindra henne, arrendatorerna som tillhör maffian. Charlotte ger dock inte upp och finner snart en bundsförvant i byggnadsingenjören Roger, som hjälper henne med projektet. Kanske kan deras vänskap också växa till något mer ... Men hemligheter från Charlottes förflutna kommer upp i ljuset och på nytt riskerar hon att förlora allt.

-

ÅNGERRÄTT:
TheOrigamiCorner värdesätter din trygghet vid köp på distans. Därför har du enligt lag rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit varan. För att nyttja ångerrätten, vänligen meddela TheOrigamiCorner inom denna tidsram via meddelandefunktionen här på Tradera. Jag ser till att återbetala dig inom 14 dagar efter att jag mottagit varan i samma skick som när du fick den. Jag uppskattar om du kan återanvända förpackningen för att skona miljön. Och för att underlätta hanteringen, bifoga en lapp med ditt namn och Tradera-alias i returen. Tänk på att du som köpare står för returfrakten (Spårbart) och att varan packas ordentligt. Jag finns alltid här för att hjälpa dig om du har några frågor eller behöver assistans!

Varmt tack för att du väljer att köpa av mig/ TheOrigamiCorner här på Tradera.

Objektnr 634 343 021

Visningar 76

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 26 jun 21:09

EN TIA PER BOK Kampanj! I hemlighet av Belva Plain

Pris

10 kr
Annonsen är avslutad

TheOrigamiCorner

Gävle, Sverige

5.0

TheOrigamiCorner

Verifierad

Toppsäljare

149 omdömen