Beskrivning

Transportera dig till den glamorösa eran av det förflutna med denna utsökta Vintage 4 Oz 120 ml SHOCKING de Schiaparelli Eau de Cologne Hourglass-flaska. Utformad med tidlös elegans, fångar detta stycke essensen av sofistikation och lyx. Denna vintage Schiaparelli Eau de Cologne är ett måste för alla parfymkollektioner.

Sällsynt fynd
Denna vintageflaska är en verklig skatt, ett bevis på det ikoniska arvet av Schiaparellis tidlösa dofter.

Distinkt design
Dekorerad med den ikoniska sandglas-siluetten är denna flaska inte bara en behållare för doft utan också ett konstverk som lägger till en touch av vintagecharm till vilken samling som helst.

Historisk betydelse
Skapad av den berömda modeformgivaren Elsa Schiaparelli, förkroppsligar denna doft modet och innovationen som är synonymt med hennes varumärke, vilket gör den till ett eftertraktat samlarobjekt för doftentusiaster och modekännare.

Oförglömlig doft
Även om doften inuti kan ha utvecklats över tiden, förblir minnena den väcker tidlösa och lovar att transportera dig till en era av överflöd och förförelse med varje spray.

OBS
Använd, cirka 95% full fortfarande. Osäker om den fortfarande doftar korrekt. Ingen låda medföljer. Se foton för flaskans skick och fyllningsnivå. Skickas från ett hem fritt från rök och husdjur.

Objektnr 632496175

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 6 jun 11:55

Vintage 4 Oz 120 ml SHOCKING de Schiaparelli Eau de Cologne Hourglass Bottle

Pris

2 000 kr

redaald

Simrishamn , Sverige

Verifierad

5 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?