Beskrivning

Ny inplastad 150ml

Beskrivning Hudfärgstypalla
hudtyperEffekterÅterfuktning, Anti-ageing, Uppljusande, lifting, Regeneration, Närande, fyllningsbarSolskyddsfaktorutan SPFWhen to usedag och nattBörja din hudvårdsritual med något unikt. Det återfuktande serumet La Prairie Skin Caviar har en föryngrande effekt. Det innehåller unikt kaviarvatten och förbereder hyn på behandlas av ytterligare produkter.

Vattnet utvinns ur kaviar genom en innovativ destillationsprocess som fångar upp även de minsta aktiva ämnena och bevara dem säkert. Hyn får därför njuta av endast det bästa som kaviar har att erbjuda.

Egenskaper:

återfuktar huden på djupet och tillför näringvid långvarig användning förbättras hudens spänst och elasticitet gradvisförbereder hyn på att behandlas med andra produkterInnehåll:

kaviarvatten – utvinns genom en speciell process som extraherar de värdefullaste ämnena från kaviarAnvändning:
Applicera som det första steget i din hudvårdsrutin morgon och kväll. Ta en liten mängd serum i handflatan och massera in i huden med runda rörelser i ett par sekunder tills den absorberas helt och hållet. Tryck även försiktigt in serumet på halsen med handflatorna. Fortsätt sedan med att applicera andra produkter från kollektionen La Prairie Skin Caviar.

Objektnr 636 732 169

Visningar 68

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 26 jun 14:54

La prairie Skin Caviar Essence-In-Lotion 150 ml

Slutpris

|

799 kr

Auktionen är avslutad

jossan1122 vann auktionen

newtrendyjeans

Lagan, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 561 omdömen