Beskrivning

Tidningen Se från 1967.

Reportage: Vår enda proffsboxare i Amerika Lasse Norling från Traryd i Småland fick mängder av stryk. Hans ansikte är märkt. Han är skadad, men ändå lycklig. Han har nämligen gift sig med sin stora kärlek, en norsk flicka!
Reportage: Boxaren Bosse Högberg har fått sitt huvud uppkopplat med sladdar. Hans hjärna har nämligen undersökts på klinisk-neurofysiologiska laboratoriet på Södersjukhuset i Stockholm.

Reportage: Skådespelaren Mai Nielsen är en het stjärna nu i pop-åldern. Hon har tjocktuschade ögonfransar och hon vägrar att använda behå. "Det är inte modernt med behå just nu", säger hon i intervjun. Hon säger också att hon inte ser något moraliskt fel i snatteri på t ex varuhuset NK. "Det drabbar ju ingen fattig!"

Reportage: Svensken Efraim Hill föddes i Kina som son till missionärer. Nu intervjuas han i Se om sina möten med Mao Tse Tung. Det råder inbördeskrigsliknande situation i Kina och Efraim Hill kan berätta om mannen som allt handlar om: Mao. Efraim Hill är den enda svensk som någonsin har träffat Mao.

Reportage: Stockholmsförorten Handen efter det fruktansvärda trippelmordet på poliserna. Nu har smågrabbarna i kvarteret börjat leka att de har kpistar och de springer runt och skjuter på varandra. De boende i Handen pratar med reportern om hur det känns.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Objektnr 570890976

Visningar 373

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Se nr 5 1967 Mai Nielsen, Efraim Hill

Pris

99 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

392 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?