Beskrivning

Allers veckotidning från 1982.

Reportage: Mona Tumba fick en chock. Hon är 40 år och då visade det sig att hon var gravid? Skulle hon göra abort, eller skulle hon behålla barnet? Allers får komma hem till Mona Tumba och träffa hennes familj. Hon och Sven Tumba bor i en villa med privat pool i Viggbyholm. På bild ser vi även sonen Stefan Tumba.

Reportage: Allers får komma hem till Ardy Strüwer och träffa hans familj. De bor i en vacker villa på Lidingö. Hustrun heter Gunnela Strüwer och barnen Adina Strüwer, Marcel Strüwer och Pascal Strüwer. Alla är på bild.

Reportage: Lars Kristiansson är expert på datorer. Han är professor i Göteborg och nu varnar han för framtidens datorer. Någon gång på 1990-talet kommer datorer att kunna direktöversätta tal, tror han. När en japan ringer en svensk så kommer datorn att kunna översätta vad som sägs. Längre fram, efter år 2000 kommer det dock att bli riktigt skrämmande, säger han. Då kommer man att ha utvecklat datorer som kan svara på frågor så komplexa att en människa aldrig skulle kunna göra det. Man kommer att skapa en sorts artificiell intelligens. Om vi inte agerar nu kommer framtida generationer att råka riktigt illa ut.

Reportage: Monica Dominique intervjuas. Hon är 42 år och hon röker gärna.

Reportage: Violette Runnberg och Bengt-Åke Runnberg bor i Hedemora. De har ett gammalt torp där och nu avslöjar de att det spökar i torpet! De skulle vilja renovera torpet men det är omöjligt. Så fort de försöker ändra något i huset vaknar spökena till liv!

Reportage: Marie-Louise Öhrn driver det anrika ölkaféet Tranan i Stockholm. Allers får komma dit och intervjua henne. Hit kommer gubbar varje dag för att dricka öl och Marie-Louise Öhrn är som en extra mamma åt gubbarna. Hon tar hand om dem! Hon lagar deras byxor och lånar ut pengar åt dem. Stamkunderna är många och Allers träffar några av dem. De känner stor aktning och respekt för Marie-Louise Öhrn som inte bara serverar dem öl, utan också visar stor omsorg om dem.

Reportage: Niels Erik Ahlgren och Birgit Ahlgren bor i Broby i Skåne. Under en bilresa i Tyskland råkade familjen ut för en hemsk trafikolycka. 10-åriga dottern Linda Ahlgren låg och sov i baksätet när olyckan skedde. Nu berättar de om det fruktansvärda dramat.

Reportage: Anna-Greta Lindholm bor i ett prydligt hus i Vittjärv utanför Boden. Hon hjälper gamla och sjuka människor. Hon är något av en ängel i Vittjärv! Hon hjälper gummor som lever isolerat på landsbygden i Norrbotten.

Reportage: Allers har besökt Hjo. Här skildras turiststaden Hjo i bild och text.

Plus: Mode, relationer m.m.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar. Jag samfraktar!

Objektnr 636 169 254

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Allers 29 1982 Mona Tumba, Ardy Strüwer, Violette Runnberg, Marie-Louise Öhrn

Pris

129 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

404 omdömen

Läs omdömen