Beskrivning

Detta set med 6 Rostfrei Solingen bakelitknivar är ett bra komplement till alla vintagekök, ett måste för alla samlare. Handtagen är gjorda av laminerat grönoch gulbakelit med art déco-design, medan bladen är gjorda av högkvalitativt stål från Tyskland. Dessa knivar är perfekta för dagligt bruk eller som en visningsdel i ditt hem.
Längd 16,8 cm.
Skick: Objektet är begagnat, titta noga på bilden och ställ gärna frågor om du är osäker på skick eller annat. Visst bruks- och åldersslitage såsom mindre märken och liknande förekommer. Två av knivarna ( två till höger på bilden1) har lite mörkare färg på handtagen.

Omsorgsfull packning utlovas, men kan inte ansvara för ev. felhantering under leveransen utan det får man ta med fraktbolaget. Efter avlämnande till Posten upphör mitt ansvar.
Jag packar väl i återanvända kartonger och förpackningsmaterial av olika slag för att minska belastning på miljön samt hålla nere fraktkostnaderna för dig. Du står endast för transportkostnaden och jag för kartong och packning.

240516

Objektnr 635 890 791

Visningar 167

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 22 jun 21:17

Vintage Rostfrei Solingen Bakelit Knivar (6) Art Deco Fruktknivar

Slutpris

|

77 kr

Auktionen är avslutad

Taha2006 vann auktionen

K-E

Valbo, Sverige

5.0

K-E

Verifierad

Toppsäljare

389 omdömen