Beskrivning

4 spännande inbundna äventyr med Paw Patrol!! Läst skick.

*Mighty Pups supervalpar - Borgmästare Överdängare och hans brorson Harolds plan går snett och de råkar styra om en meteorit mot Äventyrsbukten. Meteoritens gyllene energi ger PAW Patrol superkrafter! De heroiska supervalparna ger sig av för att super-rädda dagen!
*Äventyr i storstaden - I Äventyrsstaden bor valpen Liberty. När staden blir utsatt för den lurige Överdängares hyss kallar hon på hjälp från PAW Patrol!
*Valparna räddar en träskvarelse - När kapten Piggvar och hans bror Francois tar med familjen Rospigg på en tur i träsket går allt som det ska, ända tills en träskvarelse plötsligt dyker upp! Ebb, kvicksand och många andra faror måste
övervinnas. Nu är det upp till valparna och Ryder att göra en räddningsinsats!
*Natt på museet - Borgmästare Rospigg har bjudit in Julia, Julius, Alex och Minipatrullen till en mysig övernattning på Äventyrsbuktens museum!
Men allt går inte som det är tänkt. Alex och Minipatrullen går vilse i skogen och på museet spökar det! Kan PAW Patrol rädda sina vänner och lösa mysteriet med museispökena?

Vi har massor kläder/paket och leksaker ute nu! Passa på att fyll ett paket för våren och skola/föris.
Kika gärna runt på våra andra auktioner, vi samfraktar med spårbar frakt oavsett hur många du vinner! !

Jorden ska ärvas - då borde kläder och saker också göra det! Välkommen till våra auktioner!

Våra kläder är normalt använda av ett barn om inget annat anges. Detta innebär att det kan finnas något spår efter föregående ägare :0)
Erbjuder betalning via Tradera så du själv väljer när du vill betala! Så passa på att fyll ett paket! Vi är tre systrar med totalt 7 barn som säljer tillsammans. Så Mycket barn och baby auktioner ute nu, men även en del från våra egna garderober, kolla gärna in våra andra auktioner
I vinnarmailet från Tradera hittar ni alla betalningsuppgifter, det kommer alltså inget separat vinnarmail. BETALNING inom 7 dagar, via Swish eller traderas betallösning.

Objektnr 636 884 694

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Ons 24 jul 22:51

PAW PATROL 4 inbundna böcker

Pris

99 kr

Systrarnasäljer

HUSKVARNA, Sverige

5.0

Systrarnasäljer

Verifierad

Toppsäljare

12 294 omdömen

Läs omdömen