Beskrivning

Blu-Ray

Din själ är brottsplatsen...

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) är en skicklig tjuv, den absolut bästa i den farliga konsten i att extrahera: att stjäla värdefulla hemligheter från djupt inne i det undermedvetna under drömstadiet när hjärnan är som mest känslig. Cobbs ovanliga förmåga har gjort honom till en åtråvärd spelare i denna förrädiska nya värld av industrispionage, men det har också gjort honom till en internationell flykting och kostat honom allt han någonsin älskat.

Nu erbjuds Cobb en chans till försoning. Ett sista jobb skulle kunna ge honom tillbaka hans liv men bara om han kan uppnå det omöjliga - Inception. Istället för den perfekta stöten, så måste Cobb och hans grupp av specialister lyckas med det omvända; deras uppgift är inte att stjäla en idé utan istället att plantera en. Om de lyckas så skulle det kunna vara det perfekta brottet. Men hur mycket planering och expertis de än har så kan inget förebereda gruppen på den farliga fienden som verkar förutse alla deras drag. En fiende bara Cobb kunde ha förutsett.

"Inception" är skriven och regisserad av Christopher Nolan (Dark Knight). Utöver Leonardo DiCaprio ser vi Oscarnominerade Ken Waranebe ("The Last Samurai"), Joseph Gordon-Levitt ("500 Days of Summer"), Oscarvinnare Marion Cotillard ("La Vie en Rose"), Oscarnominerade Ellen Page ("Juno"), Tom Hardy ("RocknRolla"), Cillian Murphy ("Batman Begins"), Tom Berenger ("Training Day"), Dileep Rao ("Avatar") och tvåfaldiga Oscarvinnaren Michael Caine ("Ciderhusreglerna").

Lokal titel
Inception

Originaltitel
Inception

Genre
Sci-Fi
Thriller
Action

Produktionsland
USA

Premiärår
2010

Regi
Christopher Nolan

Skådespelare
Leonardo DiCaprio
Joseph Gordon Levitt
Ellen Page
Marion Cotillard
Cillian Murphy
Michael Caine
Tom Hardy
Tom Berenger
Lukas Haas
Ken Watanabe

Åldersgräns
15 år.

Biorelease
2010-07-23

Länkar
IMDb

Christopher Nolan har regisserat den här spännande science fiction-filmen som utspelar sig i drömmarnas värld. Dom Cobbs (Leonardo DiCaprio) förmåga att stjäla undermedvetna hemligheter har gjort honom till en eftertraktad industrispion… och till en jagad man. Om han nu lyckas att plantera en idé istället för att stjäla idéer så kanske Cobb och hans gäng lyckas med det perfekta brottet.

Svensk titel Incecption
Originaltitel Incecption
Regissör Christopher Nolan
Inspelningsår 2010
Bildformat 1080p High Definition Widescreen 2.40:1
Ljud DTS 5.1 HD (Engelska), Dolby Digital 5.1 (Spanska)
Språk Engelska, Spanska
Textning Svenska, Danska, Norska, Finska, Isländska, Spanska
Speltid 2 tim 27 min
Genre Science Fiction, Action
Extramaterial
  • EXTRACTION MODE – Infiltrate the movie’s imaginative landscape to learn how Christopher Nolan, Leonardo DiCaprio and the cast and crew designed and achieved the film’s signature moments

Releasedatum 2010-12-08
Åldersgräns 15 år
Antal skivor 2
Färg/svartvit Färg
Bolag Warner
EAN 5051895051658
Artikelnr 11663

............................................................................................................................................

BETALNINGSINFORMATION:
Betalning Inom 5 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:
Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 63:- med Postnord eller 59:- med Schenker.

Samfrakt går att ordna om du vinner flera auktioner

Prisexempel på frakt:

1 disk = 18:- med Postnord

2 disk = 36:- med Postnord

3 disk eller mer upp till 1 kg (Ca 7 diskar) = 59:- med Schenker

8 disk eller mer upp till 2kg (Ca 15 diskar) = 67:- med Schenker

Objektnr 389764724

Visningar 778

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Inception (Blu-ray+DVD) OOP - Utgången - Leonardo Di Caprio

Pris

39 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 693 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer för dig