Beskrivning

Denna vackra glaslykta i skiftande blå och gröna nyanser är ett perfekt tillskott för att skapa en färgklick i ditt hem. Med dekorativa mönster i guld som elegant pryder glaset, ger lyktan ifrån sig ett mjukt och stämningsfullt sken när den tänds. Lyktans moderna och lekfulla design gör den lika vacker på ett soffbord som på en balkong.

Med en höjd på 17 cm och en diameter på 10 cm är denna lykta idealisk för värmeljus eller mindre blockljus. Den robusta glasstrukturen och den dekorativa detaljrikedomen gör den till ett utmärkt val för såväl festliga tillfällen som lugna kvällar hemma.

?? Mått: H 17 cm, D 10 cm
?? Material: Glas med dekorativa gulddetaljer
?? Stil: Modern och lekfull

Denna glaslykta är inte bara en vacker ljuskälla, utan också en dekorativ prydnad som lyfter atmosfären i rummet.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektnr 645 923 750

Visningar 9

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Färgstark Glaslykta – Dekorativ och Unik Design

Pris

250 kr

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

644 omdömen

Läs omdömen