Beskrivning

Sista stuvar. Lin tyg från Lovely Linen i deras färg Cabernet med 140 cm bred. Svårt att fånga rätt nyans på bilder, men bilderna nr 1, 2 är den närmast original på min skärmen. Alla andra bilder är inspiration på kläder, gardiner, sängkläder mm. Bara fantasi sätter gränsen. Meterpris i butik 389 kr. Skulle du önska flera meter kontakta mig så jag lägger upp nya annonsen och kan skicka i ett enda styck. Som du vet visar de flesta datorer och skärmar färger på olika sätt. På grund av ljuseffekt och bildskärmens ljusstyrka/ kontrast kan färgtonen på den faktiska föremålet vara något annorlunda. Ej avhämtning. Var snäll och respektera.
EJ TILLÅTET ATT ANVÄNDA MINA BILDER & TEXTER TILL "SÄLJA VIDARE" UTAN MITT GODKÄNANDE.

Lovely Linen
är ett varumärke som ägs och marknadsförs av Kardelen AB i Kristianstad sedan 1992. Lovely Linen fokuserar på linne produkter just på grund av dess fina mjukhet och struktur. Fibrerna i linnet har en hög absorptionsförmåga för fukt, mycket högre än bomull, och torkar också mycket snabbt. Dessa förmågor gör den torr och skön mot kroppen. Över året kan man summera att linne håller dig sval på sommaren när det är varmt medan det värmer dig på vintern när det är kallt. Dessutom är den så fin för din inredning, även snyggt när den är lite skrynklig!

¤ Jag skickar inte separat vinnarmail. Får du inte Traderas vinnarmail kolla din spam mapp, om inte där kontakta mig.
¤ Betalning senast tre dagar efter auktionens slut.
¤ Samfrakta köp inom tre dagar. Skickar varor med billigaste frakt och debiterar endast porto/ fraktkostnad, tar inte betalt för packning el. dylikt om inget annat anges i annonsen. Jag återbetala fraktöverskott.
¤ Jag svarar gärna på frågor och ev. skickar mer bilder.

Tvättas i max 60°C med milt tvättmedel och liknande färger. Torktumla sedan försiktigt. (Blanda inte med handdukar eller andra föremål, linne kommer sannolikt att lämna ludd). Ut kommer underbart mjukt linne, precis som det ska vara. Härligt och mjukt, med mycket karaktär. Linne producerar lite ludd de första tvättarna. Strykning en gång kommer att minska det. Bästa sättet att förvara ditt linne är att rulla ihop det istället för att vika ihop det.

Objektnr 637 078 272

Visningar 87

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Tor 4 jul 20:21

" Lovely Linen " 270 cm x 140 cm bred lin tyg Cabernet färg lintyg linne Ny

Utropspris

|0 Bud

298 kr

Slutar om

Jujunin

Malmö, Sverige

5.0

Jujunin

Verifierad

Toppsäljare

2 357 omdömen

Läs omdömen