Beskrivning

Vi säljer nu en fullt fungerande Sleepytroll med sin orginalladdare. En helt fantastisk produkt för småbarnsföräldrar. Fraktas spårbart med Postnord.

Mer om produkten:

”Sleepytroll kan hjälpa ditt barn att slappna av och somna genom att vagga barnvagnen rytmiskt och automatiskt. Vid minsta rörelse eller ljud startar även vaggningen automatiskt igen. Du kan finnas nära ditt barn och ändå ha händerna fria till annat.

Vaggar lugnt och rytmiskt
Sleepytroll Baby Rocker är för många en räddare i nöden. Den hjälper ditt barn att sova även när vagnen har slutat rulla eller innan den ens har börjat. Den lilla batteridrivna apparaten gör så att vagnen vaggas lugnt och rytmiskt. Efter 30 minuter stängs babyrockern automatiskt av.

Montering
Baby Rocker fästs med en justerbar rem på barnvagnens handtag. Fästet är designat för att passa så många barnvagnar som möjligt, inga extra tillbehör behövs.

Kan användas både inne och ute
Sleepytroll tål lätt regn och kan användas både inom- och utomhus.

Funktioner
Barnvagnsvaggaren är utrustad med knappar som låter dig justera rörelsen så att den passar just hur ditt barn tycker om att vaggas. Den har även sensorer för ljud och rörelser. Börjar barnet gråta eller röra på sig sätts vaggningen igång automatiskt. Det kan hjälpa barnet att komma till ro snabbare om det behöver sova en stund till.

Med inbyggd sensor
Känsligheten går att justera efter vilken typ av barnvagn som används och hur mycket barnet väger. När sensorläget är inställt och aktiverat går den i 3 minuter innan den åter sätts i sensorläget. Den startar på nytt när den känner av barnet.

Uppladdningsbar med lång batteritid
De inbyggda batterierna är uppladdningsbara och de tar endast 2 timmar att ladda. Fulladdade batterier räcker för att driva vagnskakaren i upp till 8 timmar."

Objektnr 637 233 064

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Lör 13 jul 09:42

Sleepytroll Baby Rocker, barnvagnsvaggare

Utropspris

|0 Bud

799 kr

Slutar om

annihilat0r

YSTAD, Sverige

4.9

annihilat0r

Verifierad

Toppsäljare

109 omdömen

Läs omdömen